Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Раніше нікому не відома гра жахів вибухає в Steam

Унікальна нова інді-гра жахів набирає популярності в Steam, досягаючи дивовижної кількості гравців і відгуків користувачів. Що це за гра?
Поділіться новиною з друзями

Перше квітня в ігровій спільноті відзначається вже багато років і Steam не відстає. Деякі класичні першоквітневі моменти включають перетворення Карт Google у гігантську гру Pac-Man, героїв Overwatch, які прикрашають вирячені очі. Серед першоквітневих моментів цього року – Call of Duty: Warzone LTM, симулятор побачень та безплатна роздача Palworld і антигравітація в Apex Legends. Окрім цих обмежених у часі жартів, якими могли насолоджуватися гравці, інші студії запропонували знижені ціни на 1 квітня. Landfall Publishing пішла ще далі, випустивши Content Warning безплатно в Steam лише на 24 години.

Ця гра набрала шаленої популярності в Steam лише за добу

Наразі Content Warning більше не є безплатним у Steam, а інді-гра тепер коштує 187 гривень. За короткий 24-годинний період, протягом якого гра жахів була безплатною, Content Warning досяг кількох дивовижних подій. Понад 6,2 мільйона гравців додали гру до своїх акаунтів, і гра досягла піка у 204 439 гравців. Гра також була дев’ятою в списку лідерів продажів Steam, і вона отримала 96% позитивних відгуків від гравців, які її завантажили.

Окрім безплатної пропозиції на День сміху 2024 року, є багато елементів ігрового процесу, які допомагають Content Warning зацікавити широку аудиторію. Кооперативна гра жахів об’єднує до чотирьох гравців як персонажів з обличчями емодзі, які називаються ASCII. Ці персонажі дивляться на світ крізь об’єктив камери, і їм доручено дослідити жахливе місце, яке називають Старим Світом, щоб зібрати страшні кадри для платформи обміну відео Spooktube. Якщо гравці здобудуть значну кількість переглядів своїх відео Spooktube, вони зможуть оновити своє спорядження, щоб вижити в Старому Світі та створювати кращий контент.

Хоча Content Warning ще має багато збоїв, які потрібно вирішити, Landfall Publishing підтвердила, що має намір виправити їх за допомогою майбутніх оновлень гри. Наразі незрозуміло, коли гра отримає наступне оновлення, але патч, швидше за все, з’явиться найближчим часом, враховуючи її успіх. Для гри, розробленої п’ятьма людьми, ці цифри підкреслюють незмінну популярність інді-жанру.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.