Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Оновлення 1.000.200 для Helldivers 2 надає нові ігрові функції, балансування та багато іншого

Оновлення 1.000.200 для Helldivers 2 виправляє в грі найбільші проблеми та додає важливий контент. Погляньмо на це оновлення гри ближче.
Поділіться новиною з друзями

Helldivers 2 випускає нове та більш масштабне оновлення, яке приносить нові елементи ігрового процесу, баланс між місіями та зброєю, а також загальні коригування та налаштування якості гри. Шутер від Arrowhead Game Studios продовжує розвиватися з моменту релізу в лютому.

Гра досягла безпрецедентного успіху, попри те, що перші два тижні після релізу гру переслідували проблеми з потужністю серверів. З огляду на проблеми із запуском, космічний шутер продовжував розвиватися та змінюватися через численні оновлення та падіння вмісту протягом наступних тижнів, з новим вмістом. Завдяки цьому останньому оновленню друга частина Helldivers отримала масу серйозних змін і налаштувань у загальний досвід.

Оновлення 1.000.200 для Helldivers 2

Завдяки тому, що Arrowhead Game Studios називає це «трохи більшим оновленням» для гри, цей останній патч вносить радикальні коригування балансу всього, починаючи від зброї, стратегій, місій і ворогів. Що стосується місій, розробник зменшив негативний вплив модифікаторів операції наполовину. Також додано більше об’єктивних місць для місії «Знищити командний бункер» і переміщено точки появи ворогів далі під час місій «Повернення необхідного персоналу». З погляду зброї, Slugger отримав кілька погіршень на такі речі, як хитання та пошкодження, тоді як Dominator і Anti-Material Rifle отримали покращення. Були також налаштовані деякі інші види зброї та стратегії, зокрема екзокостюм EXO-45 Patriot, який тепер потребує прямого попадання ракети, щоб пробити ворожу броню.

Згідно з примітками до виправлення, гравцям також потрібно буде стежити за Blizzards і Sandstorms. Для тих, хто хоче продовжити тренування, розробник значно збільшив обмеження рівня з 50 до 150. Також покращено системи керування скиданням під час наближення до великих або важливих об’єктів, а також виправлено інші помилки.

Один елемент, який не розглядається в цьому оновленні – це лінії постачання на глобальній карті. Хоча Helldivers 2 використовує систему невидимих ​​ліній постачання, багато гравців сподіваються на видимість у майбутньому оновленні, щоб допомогти спільноті краще зрозуміти, за які планети битися під час виконання певних великих замовлень. Нещодавно спільнота не досягла мети через те, що зусилля не були зосереджені на тому, яку планету спробувати вчасно звільнити. Це призвело до розчарування через кількість розділених зусиль. Один із гравців продемонстрував, як може виглядати видима зміна користувальницького інтерфейсу ліній постачання на карті, залишивши шанувальників враженими та надією, що щось може статися рано чи пізно.


Нагадуємо, що у Helldivers 2 ви можете грати в сервісах хмарного геймінгу Boosteroid та Shadow PC.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.