Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Honkai: Star Rail значно перевершує Genshin Impact за березневим прибутком

Цікавий звіт про хмарно-мобільну гру показує, що березневі продажі Honkai: Star Rail перевершили найпопулярнішу гру Hoyoverse, Genshin Impact.
Поділіться новиною з друзями

Нещодавній звіт про доходи показав, що Honkai: Star Rail значно перевищив Genshin Impact. У звіті говориться про загальні продажі банерів у березні. В обох іграх є банери персонажів, звичайна механіка в іграх gacha, яка дозволяє гравцям спробувати удачу та отримати певні ігрові одиниці, які доступні протягом короткого періоду часу.

Попри те, що Genshin Impact все ще вважається головною грою HoYoverse, Honkai: Star Rail часто займає перше місце в індустрії мобільних ігор та хмарних ігор за доходами. З моменту запуску в квітні 2023 року гра зберегла велику базу гравців завдяки щільному графіку оновлень, завдяки якому вміст гри залишається свіжим.

Honkai: Star Rail перевищує прибутки Genshin Impact

Користувач Reddit під ніком Devilmay1233 поділився діаграмою, яка показує березневі цифри доходів від кількох різних ігор, зокрема Honkai: Star Rail та Genshin Impact. Дані, показані на діаграмі, взяті з надійного бізнес-сайту під назвою Sensor Tower. Відповідно до діаграми, дохід Honkai: Star Rail за березень склав вражаючих 145 мільйонів доларів США. Це на 56% більше порівняно з доходом у лютому, який становив приблизно 92,5 мільйона доларів. Для порівняння, дохід Genshin Impact впав з 92,8 мільйонів доларів у лютому до 68 мільйонів доларів у березні. Основною причиною збільшення доходів Honkai є той факт, що один із найпопулярніших і найсильніших персонажів, Ахерон, був випущений 20 березня.

Гравці Genshin Impact можуть очікувати, що доходи від їхньої гри відновляться протягом квітня, враховуючи, що один із найбільш очікуваних персонажів, Арлекіно, буде випущений у першій частині Genshin Impact Version 4.6. Оновлення вийде приблизно 24 квітня. Згідно з різними витоками, Арлекіно буде головним персонажем DPS, який матиме унікальний комплект, схожий на інший знайомий Pyro DPS, Ху Тао.

Ще однією причиною очікувати стрибків доходів у квітні є той факт, що друга частина оновлення Genshin Impact 4.5 включатиме повтори двох потужних персонажів, Невілетт і Казухи. Обидва ці персонажі вважаються виборами рівня S у відповідних ролях.


Нагадуємо, що у Honkai: Star Rail ви можете грати в сервісах хмарного геймінгу Amazon Luna, BoosteroidGeForce NOW, PlayStation Premium, Xbox Cloud Gaming та Shadow PC.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.