Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

У першій половині квітня до Xbox Game Pass приєднується 8 ігор, але 6 покидають сервіс

Сьогодні стало відомо про нові ігри, які будуть додані в сервіс підписки Xbox Game Pass у квітні, першої хвилі. Погляньмо на ці ігри ближче.
Поділіться новиною з друзями

На початку кожного місяця ми публікуємо список ігор, які був наданий сервісом підписки Xbox Game Pass. Сьогодні ми вже писали про додавання першої гри, але цього разу в нашій статті ви знайдете всі ігри, які будуть додані в сервіс в першій хвилі квітня.

Ігри Xbox Game Pass доступні вже сьогодні

Superhot: Mind Control Delete (хмара, консоль і ПК)

Повертаючись сьогодні до бібліотеки Game Pass, Superhot: Mind Control Delete дає вам більше уявлень про потужний фентезійний світ Superhot з більшою історією, більш фірмовим геймплеєм та більше екшену.

Незабаром

LEGO 2K Drive

(хмара та консоль) – 3 квітня

Ласкаво просимо до Bricklandia, дому великої відкритої пригоди з автомобілем LEGO. Гоніть де завгодно, грайте з ким завгодно, створюйте атракціони своєї мрії та перемагайте суперників у диких гонках за бажаний Небесний Трофей!

Lil Gator Game

(хмара, консоль і ПК) – 4 квітня

Хто б не хотів бути чарівним Lil Gator? Вирушайте в милий квест, знаходячи нових друзів і відкриваючи все, що може запропонувати його острів.

EA Sports PGA Tour

(хмара, ПК, Xbox Series X|S) EA Play – 4 квітня

EA Sports PGA Tour входить до списку ігор разом із PC Game Pass і Ultimate через EA Play. Станьте чемпіоном Major, візьміть старт на полі Par 3 в Augusta National разом із трьома новими курсами Major 2024.

Kona

(хмара та консоль) – 9 квітня

Ще одна гра повертається до бібліотеки Game Pass. Дивна хуртовина спустошує озеро Атаміпек. Станьте детективом, щоб досліджувати моторошне село, досліджувати сюрреалістичні події та боротися зі стихіями, щоб вижити в цій холодній інтерактивній історії, яку ви не скоро забудете.

Botany Manor

(хмара, ПК і Xbox Series X|S) – 9 квітня

Доступно з першого дня з Game Pass. Дослідіть історичну садибу ботаніка на пенсії Арабелли Грін, яка зібрала колекцію рідкісних, давно забутих рослин, для цвітіння яких потрібні спеціальні умови. Відкривайте нові насіння, шукайте підказки в предметах, розкиданих по резиденції, і вирішуйте кожну садівничу головоломку, щоб оживити ці рослини.

Shadow of the Tomb Raider Definitive Edition

(хмара, консоль і ПК) – 11 квітня

Відчуйте останню главу походження Лари, коли вона перетворюється на розкрадачку гробниць, якою їй судилося стати. Shadow of the Tomb Raider Definitive Edition поєднує в собі основну гру, усі сім DLC із викликами гробниць, а також всю доступну для завантаження зброю, одяг і навички.

Harold Halibut

(хмара, ПК і Xbox Series X|S) – 16 квітня

Доступно з першого дня з Game Pass. Harold Halibut — створена вручну сюжетна гра про дружбу та життя на космічному кораблі розміром із місто, який занурений у чужий океан. Приєднуйтесь до Гарольда, який досліджує яскравий ретро-майбутній світ у пошуках справжнього значення слова «дім».

Ігри, які покинуть сервіс Xbox Game Pass 15 квітня

Переконайтеся, що ви належним чином попрощалися з наведеними нижче іграми, перш ніж вони покинуть бібліотеку Game Pass. Як завжди, ви можете заощадити до 20% на покупці, щоб зберегти їх у своїй бібліотеці.

Amnesia Collection (хмара, консоль і ПК)
Amnesia: Rebirth (хмара, консоль і ПК)
Back 4 Blood (хмара, консоль і ПК)
Phantom Abyss (хмара, консоль і ПК)
Research and Destroy (хмара, консоль і ПК)
Soma (хмара, консоль і ПК)


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.