Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

PyottDesign продемонстрував створений ним неймовірний FPS контролер

Спеціально розроблений FPS геймпад від PyottDesign дає геймерам змогу зазирнути в те, що може стати наступним великим кроком для геймпадів.
Поділіться новиною з друзями

Функціональний прототип геймпада від PyottDesign, розроблений для шутерів від першої особи та інших жанрів, орієнтованих на мишу, нещодавно поширився в соціальних мережах. Він пропонує геймерам зазирнути в те, що може стати наступним великим проривом у дизайні геймпадів. Виробники консолей представили безліч нових функцій в ігрові контролери поточного покоління. Але геймпади майже не змінилися з того часу, як Sony представила DualShock 30 років тому.

PyottDesign продемонстрував своє бачення геймпада

У відео, опублікованому на YouTube-каналі PyottDesign, творець поділився дизайном нового бачення геймпада. Також було показано процес створення прототипу та виробництва власного контролера «ultimate FPS». Завдяки деяким 3D-моделюванням, скульптурам, друкарським роботам і електроніки від трекболової миші та стороннього контролера Xbox, було створено «справжній гібрид миші та контролера».

На відміну від того, що Valve покладається на трекпади у своїх конструкціях гібридного контролера, геймпад від Ютубера має трекбол замість правого аналогового джойстика. Це призначено для того, щоб надати гравцям переваги наведення миші та аналогового руху в одному компактному пристрої. Він також оснащений спеціальними кнопками миші та коліщатком прокрутки, доступним для правої руки користувача.

Попри новизну трекболового контролера, споживачам уже сьогодні доступні численні налаштування контролерів у гібридному стилі. Наприклад, Steam Deck від Valve оснащено елементами керування гіроскопом, які активуються сенсорним керуванням. Це є настільки унікальною функцією, що вимагало патентування. У поєднанні з трекпадами він повинен відповідати функціональності миші та клавіатури в дорозі. Крім того, виробники ігрових клавіатур йдуть ва-банк на аналогові перемикачі. Вони фактично надають клавіатурам повну функціональність аналогового джойстика та функцію швидкого спрацьовування. Це полегшує натискання в тактичних шутерах. Незалежно від того, чи стануть трекболи мейнстрімом, чи ні, не можна заперечувати, що дух інновацій живий і здоровий в ігровому периферійному просторі.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.