Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Спільнота Overwatch 2 створює спеціальний режим, щоб повернути класичні матчі 6 на 6

Спеціальний ігровий режим для Overwatch 2, створений фанатами, дає гравцям змогу відчути класичні матчі 6 на 6. Погляньмо ближче.
Поділіться новиною з друзями

Гравці Overwatch 2 створили новий спеціальний режим гри, щоб відтворити культові матчі Overwatch 6 на 6. Ігровий режим, здається, є найавтентичнішим способом відчути матчі 6 на 6 в другій частині шутера. Відданий фанат переконався, що в режим перенесено аспекти фінальної версії оригінальної гри.

Попри критику фанатів під час непростого запуску другої частини Overwatch, підтримка Blizzard після запуску допомогла з часом зберегти та розширити спільноту. 10-й сезон незабаром розпочнеться. 16 квітня будуть представлені серйозні коригування балансу, новий Hero Venture та зміни в прогресі бойових пропусків. Усі гравці, включно з тими, хто вирішив не купувати бойову перепустку, отримають доступ до Venture та її нових здібностей. Однак деякі гравці героїчного шутера все ще прагнуть повернення офіційних матчів 6 на 6 в грі.

Фанати повертають матчі 6 на 6 зі спеціальним ігровим режимом Overwatch 2

Користувач Reddit під ніком ecksdeetsafrepus представив «Емулятор Overwatch 1», новий ігровий режим майстерні, який дозволяє гравцям насолоджуватися матчами 6 на 6 в другій частині франшизи Overwatch. Використовуючи сценарії майстерні, ecksdeetsafrepus відтворив мета Overwatch 1, яку гравці відчували до запуску другої версії шутера, включаючи точну статистику XP, значення часу відновлення та значення шкоди для кожного відповідного героя. Ці значення були використані за допомогою Wayback Machine на Overwatch Wiki, яка раніше відстежувала точну статистику для оригінальної гри. На додаток, спеціальний режим гри також використовує рейтинги підбору матчів, або скорочено MMR. Це визначає загальний рівень навичок кожного гравця та заохочує чесність матчу.

Попри те, що в ігровому режимі використовуються герої з першої гри Overwatch, шанувальники можуть встановити форк «Overwatch 1++», щоб використовувати героїв Overwatch 2. Через певні обмеження майстерні деякі візуальні ефекти та обхідні шляхи здібностей також не були реалізовані. Наприклад, відсутні анімації для здатності Doomfist Rising Uppercut.


Нагадуємо, що в Overwatch 2 ви можете грати в сервісах хмарного геймінгу BoosteroidGeForce NOW та Shadow PC.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.