Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

В мережі з’явився ESRB рейтинг Silent Hill 2 Remake

Опубліковано ESRB рейтинг для Silent Hill 2 Remake. Він свідчить про те, що в грі буде все, за що шанувальники полюбили франшизу жахів.
Поділіться новиною з друзями

Розробка Silent Hill 2 Remake виглядає стабільною, оскільки з’являються нові подробиці про ESRB рейтинг гри. З огляду на те, чого шанувальники звикли очікувати від франшизи жахів протягом десятиліть, рейтинг рімейк Silent Hill 2 здається відповідним.

Що нам відомо про розробку Silent Hill 2 Remake

Рейтинг ESRB дозволяє потенційним покупцям знати, для яких вікових груп підходить вміст гри. Цей конкретний рейтинг використовується в регіоні Північної Америки, а в інших регіонах світу є своя регулююча рада. Примітно, що віковий рейтинг для випуску римейку другої частини Silent Hill у Південній Кореї вийшов на перший план після того, як кілька тижнів тому було оприлюднено його рейтинг GRAC. Оскільки виробництво гри просувається вперед, вона також отримала рейтинг для північноамериканського ринку.

Згідно з офіційним веб-сайтом ESRB, ремейк Silent Hill 2 2001 року офіційно отримав рейтинг «M для дорослих». Крім того, попередження ESRB щодо гри включають «Кров, сексуальні теми та насильство». Поглянувши на підсумкову оцінку, гравці побачать, що рімейк Silent Hill 2 описується як пригодницька гра жахів, яка містить «реалістичну стрілянину, крики болю та ефекти бризок крові».

Крім того, рейтинговий веб-сайт показує наявність «великих плям крові» та «кишок/органів на стінах, підлозі та навколишніх тілах» на певних рівнях гри. Підтверджено, що в грі є насильницькі ролики, що зображують посадження на палю, смерть від удушення та «зшиті частини тіла». У рімейку, мабуть, також є різноманітний сексуальний або непристойний матеріал, починаючи від діалогів і закінчуючи моделями персонажів у грі. Зважаючи на те, що оригінальна Silent Hill 2 — одна з найпопулярніших ігор жахів свого часу також була жахливою та відвертою, цей опис має переконати шанувальників, що вони отримають знайомий досвід франшизи.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.