Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Гравець Red Dead Online додає Барбі у гру

Творчий гравець Red Dead Online відтворює Барбі в онлайн-вестерні. Погляньмо ближче що у нього вийшло. На нашу думку, це варте уваги.
Поділіться новиною з друзями

Креативний гравець Red Dead Online продемонстрував створений ний дивовижний образ Барбі в грі, натхненний нещодавнім однойменним хітом. Попри відсутність оновлень останнім часом, гра зберігає віддану базу гравців, які часто люблять хизуватися своєю творчою стороною.

Налаштування в грі досить широкі та дозволяють гравцям створювати будь-якого типу головного героя вестерну для своїх онлайн-пригод. Протягом багатьох років гравці використовували це, щоб продемонструвати купу різних унікальних дизайнів персонажів, часто віддаючи належне іншим франшизам або реальним історичним особам.

Як виглядає Барбі в Red Dead Online

Користувач Reddit під ніком AbbreviationsTotal75 поділилися своїм баченням Барбі у Red Dead Online. За словами користувача, вона була створена після того, як він не зміг викинути з голови фільм про Барбі. Яскраве рожеве вбрання є просто дивовижним прикладом того, що дозволяють гравцям налаштування в грі. Хоча, за словами користувача, під час створення цього було використано один збій.

AbbreviationsTotal75 також переглянув повний список одягу, який використовувався, щоб оживити Барбі в грі. Хоча цікаво, що творець використовує корсет Chambliss і краватку Neat String Tie, які потребують збою в грі, щоб носити обидва одночасно. Прикро, що гра має такі обмеження, але приємно бачити, що спільнота може використати свою креативність, щоб їх подолати. Пощастило, що Rockstar не виправили цю помилку через стільки років після релізу Red Dead Online. Але, враховуючи корисність цієї помилки, цілком можливо, що це було навмисно.

Приємно бачити, що вестерн все ще такий активний серед ігрової спільноти. Зважаючи на те, що до Red Dead Redemption 3 ще, ймовірно, багато років, схоже, що гравцям доведеться задовольнятися тим, що може запропонувати поточна ітерація. Часом здається, що Rockstar трохи знехтувала Online версією вестерну на користь Grand Theft Auto Online. Але ця гра все ще може запропонувати багато для тих, хто хоче відчути справжній Дикий Захід.


Нагадаємо, що у Red Dead Online ви можете грати в сервісах хмарного геймінгу Boosteroid, та Shadow PC.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.