Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Гравець Stardew Valley через Пенні програв Starfruit Wine на суму понад 200 000 доларів

Гравець Stardew Valley переживає зворотну історію «лахміття до багатства» після того, як дивний запит Пенні коштував йому 200 000 доларів.
Поділіться новиною з друзями

Якою б солодкою не здавалася Пенні з Stardew Valley, вона безсердечно зупинила підйом гравця до фінансового успіху, розтринькавши Starfruit Wine на 200 000 доларів. У досить комічній кульмінації гравець навчився нелегким способом не складати всі свої яйця в один кошик або, точніше, не складати все своє Starfruit Wine в одній кімнаті.

Starfruit є дорогим товаром у грі, якому потрібно 13 днів, щоб повністю вирости з насіння. Фактично, це друга найдорожча культура в грі після Sweet Gem Berry. Крім того, його вино ще дорожче і вимагає додаткового часу для приготування. Однак Пенні, один із NPC у грі, з яким гравці можуть налагодити стосунки, здається, має проблеми з цим.

Що насправді відбулося з Starfruit Wine у Stardew Valley

У нещодавньому дописі на Reddit, який привернув багато уваги, гравець поділився своїм нещастям, програвши 200 000 доларів у Starfruit Wine завдяки своїй ігровій дружині Пенні. Як згадувалося в дописі, все почалося, коли гравець погодився на прохання Пенні переробити спальню, в якій також було розміщено 68 бочок вина. За словами гравця, ці бочки не можна було перемістити, тому вони просто чекали розлити вино в пляшки та продати його наступного дня.

Однак, як тільки гравець погодився на прохання Пенні, сором’язливий наставник зробив щось неймовірне. Коли наступного ранку гравець прокинувся в грі, у спальні не було жодної бочки. Тим часом Пенні пояснила, що вона закінчила свою реконструкцію, яка, на жаль, включала позбавлення від усіх бочок з вином. Не дивно і досить кумедно, гравець Stardew Valley також виявив свій намір розлучитися з Пенні через цей фіаско.

У розділі коментарів до публікації безліч гравців з великим інтересом висловили свої думки щодо цього інциденту. Один користувач заявив: «Пенні ненавидить алкоголь. Звучить законно», а інший відповів на це, сказавши: «Переробити спальню» було виправданням». Декілька гравців зазначили, що гравець помилявся, тримаючи бочки в спальні, особливо коли в грі з ними жила дитина. Ідучи ще далі, користувач сказав: «Ви одружилися з травмованою донькою алкоголіка, а потім зробили алкоголь у своїй спальні, я сподіваюся, що вона розлучиться з вами», додаючи ще більше гумору ситуації.


Нагадаємо, що у Stardew Valley ви можете грати в сервісах хмарного геймінгу BoosteroidGeForce NOWXbox Cloud Gaming та Shadow PC.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.