Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Call Of Duty: Modern Warfare 3 критикують за надмірну кількість чітерів

Розчарування спільноти Call Of Duty: Modern Warfare 3 підвищується через постійну поширеність шахрайства в грі. Погляньмо як це вирішити.
Поділіться новиною з друзями

Call of Duty: Modern Warfare 3 стикається з хвилею негативної реакції з боку спільноти через постійну проблему шахрайства. Розчаровані гравці спрямували свій гнів на розробників і систему захисту від чітів. І це відбувається на фоні постійного зіткнення гравців з чітерами в їхніх матчах.

Шахрайство все ще є актуальною частиною ігрового жанру FPS, і Call of Duty не є винятком. Попри те, що розробники роблять усе можливе, щоб створити античітерські функції, шахраї постійно знаходять нові лазівки в коді гри. Також чітери використовують програмне забезпечення сторонніх розробників, щоб отримати явну перевагу. Ці чіти варіюються від aimhacks, які значно полегшують прицілювання, до wallhacks, які показують, де знаходяться вороги, що призводить до нечесної гри. Проблема шахрайства у MW 3 не вирішується з моменту її релізу та привертає увагу з різних сторін.

Оголошено війну з чітерами в Call Of Duty: Modern Warfare 3

Кілька днів тому Call of Duty оголосила про придушення шахрайства в Modern Warfare 3. Команда RICOCHET, система проти чітів у грі, наклала приголомшливі 29 000 банів за різними порушеннями. Попри ці зусилля, гравці MW3 повідомляють про постійні зустрічі з чітерами, що псує їхній ігровий досвід. Висловлюючи своє розчарування, один гравець висловив занепокоєння щодо ефективності системи захисту від шахрайства RICOCHET. Особливо це відбувається під час подвійних вихідних XP, коли наплив чітерів, здавалося, збігався з постійними проблемами з розривом пакетів, що погіршувало ігровий процес.

Інший гравець, поділившись відеороликом, поскаржившись на поширеність чітерів, висловивши здивування з приводу такого масового злому в Modern Warfare 3. Коментуючи відео, один гравець розкритикував очевидну неефективність системи захисту від шахрайства. Інший учасник спільноти підкреслив поточні проблеми, вказуючи на величезні ресурси команди розробників, які, здавалося б, не повинні мати проблем.


Нагадаємо, що у Call Of Duty: Modern Warfare 3 ви можете грати в сервісах хмарного геймінгу BoosteroidGeForce NOW та Shadow PC.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.