Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Відкрита карта світу The Sims 5 просочилася в інтернет

В ігровій спільноті The Sims почали активно обговорювати нещодавній витік, який показав відкриту карту світу у майбутній The Sims 5.
Поділіться новиною з друзями

У мережі з’явилися зображення, які нібито показують тестову збірку Project Rene, кодової назви The Sims 5. На зображеннях ми бачимо приблизну мапу великого міського району, розташованого зверху вниз, через яку протікає річка. На наступних зображеннях є знімки областей, які відповідають цій карті зверху вниз.

Ці зображення, які, очевидно, є результатами зусиль зі збору даних, були опубліковані на Reddit раніше користувачем DzXAnt22. У «файлах» він пояснив, що знайшов еталонні зображення, які вирівнюють карту та її естетику з Парижем.

Світ The Sims 5, ймовірно, буде найбільшим у франшизі

На перший погляд, здається, що нова частина гри матиме досить значне середовище відкритого світу, якщо вірити нещодавньому витоку. Після публікації із зображеннями на Reddit, розробник даних мав ще кілька деталей, щоб поділитися.

По-перше, вони підтвердили, що збірка тесту відтворення працює гладко – навіть на мобільному пристрої. У грі використовуються потокове передавання ресурсів і LOD. Це щоб забезпечує стабільну частоту кадрів, а розробник даних наголосив, що «продуктивність непогана навіть при повному зменшенні масштабу».

Тоді було підтверджено, що у файлах гри немає піктограм «подорожі», а також немає посилань на «подорожі» до інших ділянок або місць. Це може свідчити про те, що модель операцій у відкритому світі The Sims 5 буде працювати в режимі реального часу. На жаль, тоді було згадано, що збірці вже понад рік, тому наразі все може змінитися.


А як ви вважаєте, якою може бути гра The Sims 5? Чи дійсно у неї буде найбільший відкритий світ у франшизі? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.