Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Terraria незабаром отримає патч 1.4.5

Очікується, що патч 1.4.5 стане великим оновленням для Terraria. Погляньмо разом на які оновлення в грі ми можемо чекати.
Поділіться новиною з друзями

Уперше випущена у 2011 році, Terraria пережила численні оновлення протягом багатьох років. Успіх і популярність гри закріпили титул інді-ігор як однієї з найбільш продаваних відеоігор усіх часів. Основна привабливість гри полягає в тому, що вона зосереджена на дослідженні та боях, представлених у чарівному піксельному стилі та потужною процедурною системою генерації.

Очікувалося, що Journey’s End для Terraria стане останнім оновленням гри. Але гравці були впевнені, що Re-Logic випустить новий патч і це лише питанням часу. З того часу у грі з’явилося чотири нові оновлення вмісту, а п’яте — на підході. Поточне оновлення «Sneak Peek» для гри представляє надзвичайно відшліфований досвід, яким гравці можуть насолоджуватися на широкому списку платформ, включно з сервісами хмарного геймінгу.

Який вміст у Terraria додасть патч 1.4.5

Розробник опублікував допис про стан гри на офіційних форумах спільноти. Одна з тем включала короткий огляд функцій якості життя, які, як очікується, додасть цей патч. Більшість гравців, які билися з ворогами в багатьох біомах, ймовірно, мають змішані почуття щодо банерів. Хоча вони є чудовим косметичним елементом, який може об’єднати кімнату або завершити балкон чи дах, банери також мають тенденцію захаращувати інвентар. Новий патч додасть окреме вікно для заявки на банери, фактично вирішуючи їх єдину проблему.

На додаток до вікна вимоги банера базова будівля в грі також стане ще зручнішою з додаванням роликових ковзанів. Це дозволить гравцям повільно рухатися вздовж лінії блоків або платформ. Таким чином вони матимуть можливість розширювати цю лінію, не боячись впасти. Крім того, вони також імітуватимуть використання Minecarts у Terraria під час взаємодії з вагонеткою.

Хоча це не згадується в самій публікації, ймовірно, що патч 1.4.5 також включатиме кросовер із Dead Cells, кілька нових батогів, нову музику для босів для таких ворогів, як Скелетрон, Пожирач світів або Близнюки, а також нових скакунів. Розробники стверджують, що оновлення буде готове, «коли воно буде готове», але раніше натякали, що 2024 рік може стати одним із найкращих років для гри.


Нагадаємо, що у Terraria ви можете грати в сервісах хмарного геймінгу BoosteroidGeForce NOW, PlayStation Premium, Xbox Cloud Gaming та Shadow PC.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.