Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Epic Games видаляє популярний експлойт XP для LEGO Fortnite

Epic Games виправляє популярний експлойт Fortnite XP, який дозволяв гравцям LEGO Fortnite швидко підвищувати рівень. Погляньмо ближче.
Поділіться новиною з друзями

Експлойт AFK XP передбачав участь у матчі в LEGO Fortnite, а потім проходження AFK, щоб отримати очки XP, навіть не рухаючи персонажа гравця. Гравці просто встановили режим пісочниці та заборонили ворогам використовувати цей експлойт без будь-яких труднощів. Таким чином вони збирали б тисячі очок XP і легко переходили на наступний рівень, просто дозволяючи грі тривати годинами.

Epic Games виправили помилку в LEGO Fortnite

У нещодавній публікації в Twitter ShiinaBR показала, що Epic Games виправили експлойт AFK XP у режимі LEGO Fortnite за допомогою нового оновлення. Це означає, що гравці більше не зможуть фармити очки XP без взаємодії з грою. Згідно з джерелом, розробник використовує «таймер AFK», щоб виявити неактивних гравців і не дати їм отримати XP. У результаті гравцям потрібно буде повернутися до гри, щоб виконати завдання XP, підвищити рівень і отримати нагороди.

Кілька гравців висловили своє розчарування видаленням цього експлойту, тоді як інші з полегшенням почули цю новину. Один с гравців назвав цей крок «дуже необхідним» і пояснив, що немає сенсу винагороджувати гравців за те, що вони просто завантажують гру.

Окрім цього, кілька коментарів також обговорювали інші інноваційні способи отримання XP у грі, перебуваючи поза нею. Кілька користувачів запропонували імпровізовані методи. Наприклад використання гумової стрічки або обмотування шнура навколо ручки контролера, може змусити гравця рухатися без фізичної присутності геймера.

Попри те, що експлойт AFK XP виправлено, існують інші зручні способи отримати XP і розблокувати нагороди Battle Pass у Fortnite. Враховуючи підхід гри «Заробляй XP будь-де», гравці можуть просто грати в будь-який із доступних режимів гри, щоб підвищити рівень. Отже, хай то будівництво конструкцій у LEGO Fortnite чи проходження перегонів у Rocket Racing, гравці можуть бути впевнені, що їхні зусилля перетворюються на очки досвіду.


Нагадаємо, що у LEGO Fortnite ви можете грати в сервісах хмарного геймінгу Amazon LunaBoosteroidGeForce NOWPlayStation PremiumXbox Cloud Gaming та Shadow PC.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.