Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Вживання майонезу в Stardew Valley: що тут такого неймовірного

Вживання майонезу в Stardew Valley може викликати стрес у ваших близьких і NPC, але насправді це дещо неймовірне, і ось чому.
Поділіться новиною з друзями

Під час створення версії Stardew Valley 1.6 Ерік Бароне публікував одну нотатку про виправлення на день як свого роду зворотний відлік до випуску оновлення. Більшість із них були відносно нецікавими, як-от скорочення часу, необхідного для того, щоб натиснути на домашнього улюбленця перед тим, як пройти крізь нього. Або надання подружжю семиденного медового місяця після одруження. Однак одна з останніх нотаток перервала цю нудну смугу, коли розробник написав у Твіттері, що «тепер можна вживати майонез».

Що дає вживання майонезу в Stardew Valley

Це було зустрінуто очікуваним асортиментом змішаних коментарів від геймерів. Ми дуже здивувалися такому нововведенню, просто відкинувши це як кумедне доповнення та легкий жарт. Так, ти можеш пити майонез, але навіщо комусь це робити? Ну, виявляється, що майонез може бути відповіддю на всі ваші проблеми в Stardew Valley.

Ви не бігун, але любите прибирати свою ферму якомога швидше? Через це наприкінці кожного дня ви зазвичай майже не маєте енергії або мусите рано лягати спати, щоб уникнути непритомності. Для поповнення енергії можна просто з’їсти будь-який коренеплід, або запасався польовими закусками, які дають вам 45 енергії та 20 здоров’я, але оновлення 1,6 дало нам новий спосіб відновити енергію: майонез.

Це може звучати жахливо, але вживання майонезу дасть вам щонайменше 50 одиниць енергії та 22 одиниць здоров’я. Це означає, що це найкращий варіант стабільної енергії, яка допоможе вам на ранньому етапі догляду за фермою.

Як приготувати майонез

Отримати ресурси, необхідні для приготування майонезу, також досить легко. Якщо ви вирішите почати з ферми Meadowlands, ви одразу отримаєте двох курей, які щодня дадуть вам по два яйця, тож ось інгредієнти відсортовані. Тоді вам потрібно буде зробити майонезну машину, для якої потрібен мідний злиток, кристал Землі, дерево та камінь і другий рівень ферми.

Маючи при собі ванну майонезу, це чудовий спосіб використовувати свій час щодня з максимальною користю, оскільки це дасть вам багато енергії, щоб справді досліджувати шахти та належним чином доглядати за своєю фермою. Але це не означає, що ваша негідна поведінка буде сприйнята суспільством. Один гравець поділився інформацією про те, як відреагують різні персонажі, якщо ви наважитеся випити майонез у них на очах, і це не дуже добре. Лише за 20 секунд їм вдається як слід налякати Гаса, Шейна, Гарві та Марні. Отже, хоча пити майонез чудово підходить для вашої ферми, мабуть, краще робити це таємно, а не поблизу жителів села, якщо ви цінуєте свою репутацію.


Нагадаємо, що у Stardew Valley ви можете грати в сервісах хмарного геймінгу BoosteroidGeForce NOWXbox Cloud Gaming та Shadow PC.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.