Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Країна, яка «не постраждала» від санкцій: росія вироблятиме власні ігрові консолі

Країна-терорист росія, якій як вони самі заявляють санкції до одного місця, будуть розробляти власні ігрові консолі. Погляньмо на цей цирк.
Поділіться новиною з друзями

Президент терористичної країни доручив уряду росії вивчити можливість розробки серії ігрових консолей. В мріях тих, на кого «санкції ніяк не діють», створити пристрої, які будуть конкурувати з PlayStation і Xbox в межах країни.

Останніми роками росія сперечалася із західними іграми та розробниками, що призвело до того, що країна погрожувала забороною певних ігор, таких як Apex Legends і The Last of Us Part 2. Це пов’язано з тим, що російський уряд сприймає як повідомлення про ЛГБТК, проти яких він відкрито виступає. У лютому російська організація з розвитку індустрії відеоігор (RVI) виклала довгостроковий план. Згідно з ним створення повністю дієвої ігрової консолі повинно відбутися у 2026-2027 роках. Звичайно, хотіти це одне, а спромогтися це зовсім інше.

росія планує створити власні ігрові консолі

За підсумками наради з питань економічного розвитку президент країни-терориста попросив урядовців вивчити вимоги до вітчизняного виробництва стаціонарних і портативних ігрових консолей. Він також доручив розробити відповідну операційну систему та хмарну систему для консолей. Термін виконання цих планів визначено до 15 червня 2024 року. Посадовою особою, яка курує ці завдання, визначено прем’єр-міністра росії. Представник кремля підтвердив, що ці дії спрямовані на розвиток російської ігрової індустрії.

Проблеми російського уряду із західною ігровою індустрією стосуються не тільки розробників, оскільки російський суд оштрафував Twitch у 2023 році за поширення, як він назвав, фейкової інформації. Це рішення було прийнято через те, що Twitch відмовився видаляти контент, пов’язаний з вторгненням росії в Україну. Зокрема, інформація про жертви серед мирного населення та «форму і методи» російської армії.

Уряд країни-терориста, безумовно, має багато роботи, якщо він планує конкурувати з давніми виробниками консолей, такими як Sony і Microsoft. Однак попередні санкції призвели до того, що Microsoft і Sony обмежили продаж своєї продукції в росії. Але терористам треба реально оцінювати свої забаганки. Здається, що вони не тільки вже знайшли спосіб отримати компоненти для цих ігрових пристроїв, але й розробників ігор, які будуть працювати лише на внутрішній ринок і розробляти ігри виключно для своїх консолей. Для нас це виглядає як черговий цирк з категорії: «А ми зараз вам покажемо, що нам плювати на санкції», а потім все стане на свої місця і ми побачимо чергову клоунаду, як це було зі смартфоном від яндекс.


А як вам така новина? Наша команда просто розривається зараз від сміху! Як ви вважаєте, чи спроможна росія створити ігрову консоль, яка дійсно буде конкурувати з гігантами на кшталт PlayStation та Xbox? Опишіть свої враження в коментарях нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.