Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Стало відомо про дату релізу 4 Сезону Diablo 4

Якщо ви чекали на інформацію про дату виходу 4 Сезону Diablo 4, ви потрапили в потрібне місце. Погляньмо разом на останню інформацію.
Поділіться новиною з друзями

З моменту релізу Diablo 4 проблем із затримками нових оновлень майже не було. Однак з довгоочікуваним 4 Сезоном все трохи інакше. Розробники відклали оновлення, тож у гравців ще є час насолодитися Season of the Construct.

Замість того, щоб отримати 4 Сезон у другій половині квітня, гравцям доведеться чекати ще майже місяць. Однак на це є причини.

Дата виходу 4 Сезону в Diablo 4

Розробники відклали реліз 4 Сезону Diablo 4 до 14 травня 2024 року. Це майже на місяць пізніше запланованого.

PTR (Public Test Realm) триватиме з 2 по 9 квітня 2024 року. Як розповіли розробники під час трансляції Campfire Chat, вони потребують більше часу для внесення змін після відгуків гравців. У четвертому сезоні Diablo 4 значною мірою перероблено функції покращення здобичі та спорядження. Тому їм потрібно почути думку спільноти, перш ніж офіційно випустити 4 Сезон.

Чого чекати від 4 Сезону

Одним із головних нововведень стане зміна функції лута. Наприклад, Легендарний і Унікальний впадуть із тими характеристиками, які відповідають вашому класу. Крім того, гравці зможуть торгувати здобиччю один з одним. Але для цього предмет не повин бути крафтовим.
Крім того, рідкісні та легендарні предмети матимуть менше афіксів. Звичайно, це зробить їх трохи слабшими, коли ви їх знайдете. Але гравці зможуть додавати ті афікси, які їм потрібні для збірок, за допомогою функції Загартування.

Для цього вам доведеться шукати Посібники з загартовування, які випадають з ворогів і містять певні афікси. Крім того, на пізніших етапах гри гравці можуть оновити афікси, щоб ще більше посилити збірку.


Нагадаємо, що у Diablo 4 ви можете грати в сервісах хмарного геймінгу BoosteroidGeForce NOWXbox Cloud Gaming (з 28 березня) та Shadow PC.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.