Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Xbox Game Pass Ultimate додає чудові нові переваги для підписників, але є нюанс

Xbox Game Pass Ultimate додає ще одну перевагу для підписників, хоча й з недоліком, який обмежує її доступність. Погляньмо ближче.
Поділіться новиною з друзями

Учасники Xbox Game Pass Ultimate тепер можуть отримати безплатну тримісячну пробну версію YouTube Premium. Пропозиція, доступна до кінця червня, завершує ще один місяць, наповнений бонусами для підписників.

Найвищий рівень служби передплати Microsoft щомісяця додає різноманітні бонуси для членства. Не всі з них пов’язані з іграми, і більшість, як правило, доступні для отримання принаймні кілька місяців. Одна з останніх таких пропозицій з’явилася в середині березня, коли сервіс підписки почав роздавати Persona 3 Reload Expansion Pass.

Пробна версія YouTube Premium Xbox Game Pass Ultimate доступна лише для нових користувачів

Останнім безплатним бонусом для доступу до послуги є тримісячна підписка на YouTube Premium. Однак є одна головна заковика в тому, що тримісячне членство класифікується як пробне, тобто воно доступне лише для нових користувачів. Користувачі з наявними підписками не можуть скористатися цією пропозицією. Також це стосується тих, хто раніше активував пробну версію YouTube Premium у своєму обліковому записі Google. Це стосується навіть підписок на YouTube Music Premium і Google Play Music.

YouTube Premium уже колись був частиною бонусів Xbox Game Pass Ultimate, які спочатку були запропоновані передплатникам Microsoft ще наприкінці 2021 року. Ця безплатна пропозиція також була обмежена для нових користувачів YouTube Premium. Що стосується поточної промо пропозиції, учасники передплатного тарифу від Xbox, які відповідають вимогам, мають отримати тримісячну пробну версію до кінця червня 2024 року.


А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.