Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Повна версія Bulwark: Falconeer Chronicles досягає хмари з Utomik

Сервіс хмарного геймінгу Utomik додає гру, яка минулого місяця отримала демо-версію. Тепер в хмарі доступна повна версія гри.
Поділіться новиною з друзями

Вирушайте в повітряну пригоду з Bulwark: Falconeer Chronicles. Повна версія гри тепер доступний для трансляції на Utomik Cloud. Ця нова гра, розроблена Томасом Салою. Він також є сольним творцем The Falconeer, номінованого на премію BAFTA, запрошує гравців поринути у чарівний світ Ursee. Гравці вже не існуючого сервісу хмарного геймінгу Google Stadia можуть пам’ятати попередню гру.

Bulwark: Falconeer Chronicles доступний на Utomik

Bulwark: Falconeer Chronicles виділяється своїм поєднанням управління ресурсами, бою та оповідання. Гравці можуть з нетерпінням чекати будівництва та налаштування власних фортець і поселень серед чарівних ландшафтів. Гра обіцяє подарувати досвід, який сподобається як шанувальникам ігор у стилі пісочниці, так і новачкам у цьому жанрі.

Після успішної демонстрації на GamesCom 2023 й очікування з боку спільноти, демо-версія була спочатку випущена в хмарі 15 лютого 2024 року. Тепер повна версія гри готова захопити гравців своїм всесвітом і геймплеєм.

Підписники Utomik Cloud можуть отримати доступ до Bulwark: Falconeer Chronicles як частину своєї підписки.


А як вам така новина? Ви грали в демо-версію Bulwark: Falconeer Chronicles минулого місяця? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.