Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Antstream Arcade додає шість ігор до своєї бібліотеки

Сервіс хмарного ретро-геймінгу Antstream Arcade оголосив про поповнення своєї бібліотеки. Погляньмо ближче на шість нових ігор.
Поділіться новиною з друзями

Сервіс хмарного ретро-геймінгу Antstream Arcade потребував хороших новин після низки видалень. Отже, сервіс оголосив додала про додавання до свого каталогу шістьох нових ігор. Чотири з доданих ігор є іграми Amstrad CPC, але інші ігри насправді є іграми для MS-DOS і аркадами. Подивімося на ці ігри разом.

Нові ігри в бібліотеці Antstream Arcade

Pinball Illusions: Law ‘N Justice (MS-DOS)

Перша гра, яку ми збираємося розглянути, це єдина гра для MS-DOS, яку було додано до ретро-хмари. Pinball Illusions: Law ‘N Justice, як ви здогадалися, гра в пінбол. Це фактично третя гра в трилогії. Якщо ви фанат ігор у пінбол і сумуєте за часами, коли їх робили всі, то обов’язково спробуйте цю гру прямо зараз з Antstream Arcade.

Saboteur (Amstrad CPC)

Наступна гра для тих, хто є фанатами стелсу. У цій грі вам потрібно пробратися до ворожого комплексу, який кишить охороною. Ви повинні знищити ворогів своїми навичками бойових мистецтв. Ця гра має яскраву графіку та була випущена в 1986 році. Ви можете перевірити її прямо зараз у хмарі.

Bristles (Arcade)

Наступна гра в нашому списку – весела аркада про фарбування будинків. У Bristles ви повинні розфарбовувати будинки, розгадуючи веселі головоломки. Ця гра вже була раніше представлена в іншій версії. Але тепер у нас є аркадна версія, яку можна вважати кращою.

Hobgoblin (Amstrad CPC)

Наступна ретро-гра в нашому списку — Hobgoblin. Платформна гра з бічним прокручуванням, у якій ви граєте за культову істоту Хелловіну, відому як Хобгоблін. Це ще одна гра, яка вже мала версію на Antstream. З усім тим, приємно бачити, що ретро-сервіс зберігає різні порти гри на своїй платформі.

Firelord (Amstrad CPC)

Наступна гра в нашому списку — пригодницький бойовик Firelord, який був випущений на Amstrad CPC у 1986 році. Ця гра дуже схожа за стилем на класичні ігри Zelda того часу. Тут ви повинні зупинити злу королеву, яка захопила ваше королівство.

Impossamole (Amstrad CPC)

Останньою грою на сьогодні є платформна гра Impossamole з бічною прокруткою. Тут ви граєте за Монті Моула, який повинен використовувати свої нові надздібності, щоб пройти через рівні. Ця гра надходить від Piko Interactive, яка нещодавно з’явилася в рамках події March Connect Antstream Arcade.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.