Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Nintendo Switch отримує абсолютно нове оновлення для консолі

Nintendo випускає чергове оновлення для кишенькової консолі Nintendo Switch із версією 18.0.0. Погляньмо на це оновлення ближче.
Поділіться новиною з друзями

Nintendo випустила абсолютно нове оновлення для своєї консолі Nintendo Switch, яке користувачі можуть завантажити прямо зараз.

З моменту запуску консолі у 2016 році Nintendo випустила численні оновлення для Switch. Ці оновлення мали різний обсяг. Іноді оновлення консолі Switch є досить простими та містять лише розпливчасті нотатки про виправлення, але іноді вони додають помітні нові функції, які користувачі можуть перевірити.

Що відомо про оновлення 18.0.0 для Nintendo Switch

Геймери Nintendo можуть завантажити оновлення Switch 18.0.0 прямо зараз. Воно додає нову опцію 15 хвилин, коли Switch переходить у режим сну під час гри на телевізорі, а також додає корейську мову як підтримувану мову для вступного відео про батьківський контроль Nintendo Switch. Як і очікувалося, нові примітки до оновлення системи Switch також включають згадку про «загальні покращення стабільності системи для покращення роботи користувача», хоча можна лише здогадуватися, що це означає.

  • Додано «15 хвилин» як опцію для «Автоматичного переходу в режим сну під час відтворення на телевізорі» в налаштуваннях режиму сну
  • Додано корейську як підтримувану мову для вступного відео «Батьківський контроль»
  • Якщо мовою консолі встановлено корейську, доступ до відео можна отримати в меню «Налаштування» > «Батьківський контроль»
  • Загальні покращення стабільності системи для покращення роботи користувача

Навіть після того, як Switch 2 зрештою буде випущено для мас, шанувальники можуть розраховувати на те, що Nintendo продовжить випускати нові оновлення для існуючої портативної консолі. Nintendo відома тим, що підтримує свої платформи через роки після їх випуску. Хоча вона також відома тим, що врешті закриває їх, як у випадку з Nintendo 3DS і Wii U. Проте, шанувальникам Nintendo не варто хвилюватися про те, що інтернет-магазин та інші онлайн-функції будуть закриті в найближчому майбутньому.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.