Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

PC Game Pass отримає сьогодні нову науково-фантастичну гру

Останнє доповнення Xbox Game Pass дозволяє гравцям протистояти міжзоряній загрозі. Погляньмо ближче на нову гру в сервісі підписки.
Поділіться новиною з друзями

Terra Invicta доступна на PC Game Pass у рамках програми Попереднього перегляду, починаючи відсьогодні. Це означає, що підписники Game Pass повинні знати, що ця гра не обов’язково закінчена, оскільки розробники продовжують працювати над нею на основі відгуків шанувальників. Однак послуга передплати від Microsoft, безсумнівно, є чудовим способом зібрати ще більше відгуків, навіть якщо гра була в дочасному доступі з кінця 2022 року.

Багато ігор вийшли на Game Pass у режимі Попереднього перегляду й отримали від цього користь. Нещодавно Lightyear Frontier і Palworld вийшли в Game Pass у режимі попереднього перегляду гри, і популярність Palworld говорить сама за себе. Залишається побачити, як саме приймуть Terra Invicta, але все одно тут є багато цікавого.

Що нам відомо про нову гру для PC Game Pass

Terra Invicta — це велика стратегія, схожа на франшизу Civilization. У грі вторгнення інопланетян ділить людство на сім фракцій, і гравці повинні привести одну з них до перемоги в сонячній системі.

Фракції Terra Invicta

  • Опір зосереджується на альянсах і захисті
  • Humanity First фокусується на винищенні прибульців (та їхніх союзників)
  • Слуги поклоняються інопланетянам
  • Протекторат хоче домовитися про капітуляцію
  • Академія сподівається перетворити invasio nin на міжзоряний альянс
  • Ініціатива ставить прибуток на перше місце
  • Проєкт Exodus прагне втекти за допомогою величезного корабля

Після того, як гравці отримають контроль над фракцією, вони вирішать долю Землі, перш ніж перейти до зірок і розширитися через динамічну сонячну систему. Геймплей дуже плавний, і це створює захопливий стратегічний геймплей. Особливо коли речі змушені змінюватися на льоту. Terra Invicta також рекламує себе як гру, де складна наукова фантастика поєднується зі стратегією. Тобто гра має на меті бути неймовірно ретельною та багатою системою, якою відомий жанр 4X/великої стратегії.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.