Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

29 березня стане великим днем ​​для шанувальників Stellar Blade

Шанувальники Stellar Blade мають привід радіти майбутній п’ятниці, 29 березня, яка стане важливим днем ​​для гри.
Поділіться новиною з друзями

Демонстраційна версія Stellar Blade була випадково випущена на початку цього місяця в PlayStation Store, але її швидко вилучили зі списку. Проте ті, хто завантажив демоверсію, все одно змогли в неї грати. Деякі гравці транслювали її вміст, а інші публікували весь процес гри на YouTube.

Але тепер усі гравці PS5 можуть випробувати гру, коли демо-версія з’явиться в PlayStation Store. Розробники повідомили, що для гравців, які пройдуть перший етап демо-версії, буде невеликий сюрприз. Крім того, гравці, які завершили демонстрацію, можуть перенести свої дані збереження до повної версії гри 26 квітня та почати з останньої контрольної точки. Демонстрація дозволяє гравцям випробувати дерево навичок, змінити обладнання, змінити різні костюми Єви та дізнатися про основи бою за допомогою ігрового посібника.

Коли буде доступна демоверсія Stellar Blade

Демонстрація Stellar Blade охоплюватиме початок гри, коли головну героїню Єву відправляють на постапокаліптичну Землю. Їй потрібно відвоювати планету від Найтіби. Однак, згідно з демо-ігровим процесом, доступним в Інтернеті, імовірно, після його завершення з’явиться варіант виклику босу, ​​що дозволить гравцям зіткнутися з іншим босом на додаток до першого.

З різних причин Stellar Blade стала однією з найбільш очікуваних ігор на PlayStation 5. Деяких гравців цікавить точність графіки гри в кат-сценах і ігровому процесі, зберігаючи при цьому плавність бойових дій. Тоді як інших цікавлять постапокаліптичні налаштування, що нагадують серії NieR.

Гравці PlayStation 5 можуть випробувати демо-версію Stellar Blade, починаючи з 29 березня. Однак майте на увазі, що з огляду на деякі елементи гри, такі як кров, насильство та сексуальні теми, Stellar Blade отримав рейтинг 18+ у Кореї, тоді як у США ESRB оцінив гру Mature 17+. Наразі у гри немає підтримки PlayStation Cloud Gaming, але ми дуже очікуємо на це, щоб мати можливість пограти в хмарі.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.