Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Моддер GTA 3 показав, як гра виглядатиме з рімейком на Unreal Engine 5

Один з моддерів поділився приголомшливим відео, продемонструвавши, як міг би виглядати рімейк GTA 3 на Unreal Engine 5. Погляньмо ближче.
Поділіться новиною з друзями

Один відданий моддер поділився дивовижним концептуальним відео, яке демонструє, як може виглядати рімейк GTA 3 на базі Unreal Engine 5. Згодом їхні кадри поширилися в соціальних мережах, спонукавши деяких шанувальників публічно повторити своє бажання справжнього рімейку гри.

З моменту свого дебюту у квітні 2022 року Unreal Engine 5 використовувався для різноманітних концепцій рімейків франшизи. Її популярність у цій ніші нібито пояснюється поєднанням факторів, включаючи величезні графічні можливості, які він пропонує з коробки.

Як би виглядала GTA 3 на Unreal Engine 5

На ще одне свідчення цієї тенденції, ютубер Flames Per Second нещодавно склав концепцію, яка передбачає, як може виглядати рімейк GTA 3 на Unreal Engine 5. 11-хвилинне відео демонструє приголомшливе відтворення Ліберті-Сіті з використанням найновіших і найкращих технологій рендерингу, які підтримує популярний двигун від Epic. Демонстрація містить огляди багатьох знакових місць гри, у тому числі Іст-Монро-авеню. Це центр фінансового району Бедфорд-Пойнт, який у грі є еквівалентом Таймс-сквер у Нью-Йорку.

Розповідаючи про свій творчий процес, Flames Per Second показали, що цей дивовижний концепт є, по суті, сильно модифікованою версією Grand Theft Auto 5. Автор не робив це з нуля, а натомість спирався на деякі наявні проєкти спільноти. Головним серед них є Liberty City V Remix, який включає карту GTA 3 у GTA 5. Flames Per Second також скористався двома проєктами моддера DoctorMike. Один для додавання детальної моделі Клода до гри, а інший для підвищення продуктивності концепції за допомогою дзеркальних карт.

Транспортні засоби, представлені у відео, походять із модифікації Project FromThePast. Оскільки цей вміст спільноти спочатку не створювався для Unreal Engine 5, Flames Per Second довелося перенести його на двигун Epic. Скільки часу зайняла ця амбітна праця, невідомо.

Ютубер далеко не перший творець контенту, який намагається переосмислити хітову гру Rockstar 2001 року за допомогою Unreal Engine 5. У той час як деякі попередні спроби зробити це використовували подібний підхід, оскільки вони використовували модифіковану GTA 5 як основу. Принаймні одна відома GTA 3 Концепція Unreal Engine 5 була створена нативно, хоча в неї не можна було грати. Як це часто буває з такими проєктами, останнє відео Flames Per Second надихнуло спільноту на нові заклики до Rockstar нарешті зробити GTA 3 належним рімейком.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.