Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Розробники Overwatch 2, схоже, не отримали прибутку цього місяця

Останні звіти свідчать, що Overwatch 2 працює погано. Розробники отримали приголомшливі 0% прибутку від піврічної виплати цього місяця.
Поділіться новиною з друзями

Щороку розробники Overwatch 2 отримують бонус на основі успіху гри. Перший бонус у серпні за першу половину року та ще раз у березні за другу половину попереднього. Раніше ці бонуси ґрунтувалися на успіхах усієї компанії, але нова політика, запроваджена колишнім генеральним директором Activision Боббі Котіком у 2023 році. Це дозволяє кожній франшизі винагороджуватися за її індивідуальний успіх.

Що відбувається з бонусами для розробників Overwatch 2

На жаль, вищевказана зміна нібито спричинила серйозні фінансові втрати для команди Overwatch 2. За останніми даними, невдалий успіх гри призвів до того, що розробники не досягли жодного з планових бонусів щодо частки прибутку з другої половини 2023 року. Гра Blizzard взагалі не отримує жодних бонусів за частку прибутку. Ця ситуація свідчить про те, що гра намагається досягти успіху, але щось йде не по плану.

Згідно з анонімними джерелами, розробникам також повідомили, що Overwatch 2 не планує випускати більше PvE-контенту. Все це за словами джерела сталося через низьку популярність трьох сюжетних місій, які було випущено протягом 6 сезону. Хоча Blizzard ще нічого не підтвердила особисто, між звільненням більшості команди PvE, і перемістивши кнопку Місії збоку від меню, неважко повірити цьому звіту. Здається, що гра знаходиться в ненадійному стані, але, сподіваємося, нові зміни, виявлені в 10 сезоні, дозволять його розробникам отримати більший бонус до частки прибутку з цього року.


Нагадаємо, що в Overwatch 2 ви можете грати в сервісах хмарного геймінгу BoosteroidGeForce NOW та Shadow PC.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.