Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Assassin’s Creed Jade, ймовірно, відкладено на 2025 рік

Згідно з останнім витоком інформації, повідомляється, що реліз Assassin's Creed Jade відкладено з цього року на 2025 рік. Чому? Розберімось.
Поділіться новиною з друзями

Про відкладення Assassin’s Creed Jade повідомляють джерела Reuters, які стверджують, що Tencent нещодавно змінив роботу сотень розробників. Саме вони працювали над безплатною мобільною грою в рамках ширшої зміни стратегії. Через це пригодницька гра з відкритим світом, дія якої розгортається в Китаї й розробляється щонайменше чотири роки, тепер вийде не раніше наступного року. Нагадаємо, раніше розробник стверджував, що гра з відомої франшизи вийде у цьому році.

Що відомо наразі про розробку Assassin’s Creed Jade

Assassin’s Creed Jade збирається опублікувати підрозділ Tencent Level Infinite. Раніше вже Ubisoft оголосила про велике стратегічне партнерство з китайською компанією у 2022 році. Повідомляється, що рішення Tencent позбавити пріоритетності гри є частиною ширшого кроку, щоб зосередитися більше на власних іграх і менше на основних західних франшизах від зовнішніх партнерів.

У травні минулого року Electronic Arts припинила розробку Apex Legends Mobile. Ця гра була розроблена Tencent. Але в процесі розробки було виявлено деякі проблеми з якістю. А в грудні Tencent, як повідомляється, скасувала неанонсовану мобільну гру, засновану на серії Nier від Square Enix. Скасування гри пов’язують з тим, що розробник не знайшов адекватної моделі монетизації для цієї гри.

«Студії мобільних ігор зрозуміли, що проєкт не є чарівною кулею для залучення користувачів, як колись», — сказав Reuters Серкан Тото, засновник консалтингової компанії ігрової індустрії Kantan Games.

Про це заявив головний стратегічний директор Tencent Джеймс Мітчелл під час телефонної розмови про прибутки цього тижня.

«Ми зосереджуємося на меншій кількості більш бюджетних ігор. Як правило, ми намагаємося робити найбільші ставки на ігри, які або повторюють успішну інтелектуальну власність, або ігри, які повторюються навколо доведеного успішного геймплея в ніші та виводять їх на більш масовий ринок».

Ubisoft нещодавно підтвердила, що Assassin’s Creed Codename Red, дія якої розгортається у феодальній Японії, вийде до квітня 2025 року.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.