Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Творець Resident Evil Шінджі Мікамі заснував нову студію

Ветеран-розробник відеоігор та творець Resident Evil Шінджі Мікамі оголосив про створення нової компанії. Погляньмо на цю новину ближче.
Поділіться новиною з друзями

Легендарний розробник ігор Шінджі Мікамі, найбільш відомий як творець Resident Evil і The Evil Within, заснував нову незалежну студію розробки ігор під назвою KAMUY. Цікаво, що про існування студії стало відомо не з офіційного оголошення, а через офіційний веб-сайт майбутньої Shadows of the Damned: Hella Remastered.

Користувач на ResetEra в розділі, який містить детальну інформацію про оригінальних творців Shadows of the Damned, показує, що Мікамі створив KAMUY після свого торішнього виходу зі складу Tango Gameworks, студії, яку він заснував у 2010 році. Як виявив користувач, у базі даних компаній на SalesNow зазначено, що KAMUY було засновано в жовтні минулого року.

Що відомо про Шінджі Мікамі

Крім Resident Evil і The Evil Within, Мікамі працював режисером у ряді видатних проєктів. Зокрема варто згадати про Resident Evil 4, Dino Crisis, Vanquish і God Hand. Також видатний розробник був продюсером таких ігор, як Ghostwire: Tokyo, Hi-Fi Rush, Killer7, Viewtiful Joe, Devil May Cry і, звісно, ​​вищезгадана Shadow of the Damned та багато інших. Який ступінь участі Мікамі та KAMUY в Shadows of the Damned: Hella Remastered, ще належить побачити.

У 2020 році Мікамі заявив, що хоче створити ще один проєкт відеоігор, перш ніж піде на пенсію, додавши, що у нього не бракує ідей, і вони не обмежуються жанром жахів. Зараз він разом із Гоїчі Судою працює над Shadows of the Damned Hella Remastered. Суда, більш відомий як Suda51, зазначив, що він хотів би створити ще одну нову гру у франшизі, в ідеалі за участю Мікамі.


А як вам така новина? Чи вважаєте ви правильним те, що Шінджі Мікамі створив нову студію? Чи варто нам очікувати найближчим часом від нього крутої гри? Напишіть свої враження в коментарях нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.