Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Boosteroid сьогодні отримає щонайменше 7 нових ігор

Сервіс хмарного геймінгу Boosteroid оголосив сьогодні чудову новину. До бібліотеки буде додано 7 нових ігор. Погляньмо на них ближче.
Поділіться новиною з друзями

Сервіс хмарного геймінгу Boosteroid сповістив користувачів про приємні новини. Ігрову бібліотеку сьогодні поповнять щонайменше 7 нових ігор. Це дуже приємна новина загалом, оскільки український сервіс потокового передавання ігор останнім часом не дуже нас тішить такими новинами. Але тим, хто очікує на розширення бібліотеки Game Pass не варто очікувати на приємні новини.

Нові ігри Boosteroid, які будуть додані до хмари сьогодні

Myth of Empires

Myth of Empires — це багатокористувацька гра-пісочниця. Відроджуючись на стародавньому східному континенті, охопленому вогнем війни, ви намагатиметеся всіма способами піднятися з низин до героя у цьому відкритому світі. Виживайте в суворих умовах, будуйте свою країну, створюйте свою армію та перемагайте своїх ворогів на полі бою. Крім того, ви можете створити команду з друзями, лютувати на величезному полі бою та будувати свою славетну імперію.

Pacific Drive

Pacific Drive – це рогалик на виживання від першої особи. Автомобіль – ваш єдиний компаньйон у подорожі через сюрреалістичний, повний аномалій Тихоокеанський північний захід. Кожна поїздка в дику місцевість нагадує «рогалик на колесах» і пропонує унікальні, дивні випробування. Але ви також відновлюєте і модернізуєте свій автомобіль у покинутому гаражі, який одночасно служить домом і базою.

Persona 3 Reload (розділ Install)

Це рольова гра 2024 року, розроблена та опублікована студією Atlus. Reload — це ремейк популярної гри Persona 3. Вона є четвертою основною частиною франшизи Persona. В свою чергу ця серія ігор є частиною більшої франшизи Megami Tensei.

Balatro

Balatro — це карткова гра в жанрі роуґ-лайк. Це приємна гра в якій треба будувати колоди. В ній ви використовуєте нелегальні покерні комбінації, викладаєте джокерів, щоб змінюватиь гру. Також у грі присутні адреналінові комбо. Заробіть достатньо фішок, щоб побити хитрі блайнди, відкрити приховані бонусні руки й колоди. Кожна перевага стане в пригоді, щоб дістатися бос-блайнду, побити фінальну ставку й здобути перемогу.

Deep Rock Galactic: Survivor

Це нова частина дуже популярної із серії гри Deep Rock Galactic. Наразі гра знаходиться в дочасному доступі. Її створила раніше мало кому відома студія Funday Games. Вам буде потрібно не тільки стріляти по ворогах, але й зосереджувати свою увагу на видобутку ресурсів. Вам будуть протистояти смертельні вороги. Для перемогти над ними вам буде потрібно удосконалювати свою зброю.

Hero’s Land

Це багатокористувацька PvEvP гра на виживання. Виживання в цій грі є ключем для перемоги. Якщо ви помрете, ви втратите все. Головний принцип цієї гре – чим більший ризик, тим більша винагорода. Викрадайте дуже рідкісну зброю та спорядження монстрів. Залишайтеся живими і будь пильними. На вас чатує небезпека на кожному кроці.

Supermarket Simulator

Назва говорить сама за себе. У грі представлено супермаркет, яким ви повинні будете керувати. Ви повинні будете розставляти товари по полицях, встановлювати ціни та відпускати товари покупцям. По мірі просування ви зможете наймати своїх працівників та розширювати свій бізнес.


В хмарному ігровому сервісі Boosteroid зауважили, що можливо це не остаточний список ігор. Одна або навіть дві гри можуть бути додані в останню мить. Тож слідкуйте за нашими соціальними мережами. Якщо в списку будуть зміни, то ми сповістимо вас про це на нашій сторінці в соцмережі X (Twitter).


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.