Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Бета-версія Path of Exile 2 знову відкладено, оголошено нові терміни

Розробники популярної гри Path of Exile 2 сповістили геймерів, що бета-версію знову відкладено. Погляньмо що відбувається з грою.
Поділіться новиною з друзями

Цими днями ми отримали багато цікавих новин про Path of Exile 2. Відомо, що бій було перероблено навколо нової схеми керування, і оголошення, що він буде дотримуватися моделі «етичної безплатної гри». Однак, щоб підлити трохи води у вогонь, ось одна не дуже чудова новина: бета-версію, яка раніше була оголошена на 7 червня, відкладено.

Бета-версію Path of Exile 2 відкладено

Grinding Gear Games оголосила про цю новину вчора. В повідомленні говориться наступне:

«Хоча ми думаємо, що ми зможемо підготувати вміст гри вчасно, ми недооцінили, скільки часу знадобиться, щоб відшліфувати ігровий процес до стандарту, яким ми будемо задоволені. Ми все ще будемо проводити альфа-тестування до червня. Що ж стосується бета-версії, ми збираємося відкласти її до кінця року».

Grinding Gear Games завершила оголошення про затримку бета-версії, сказавши:

«Ми ще не маємо для вас точної дати, але це має бути ближче до кінця року».

Звісно, шанувальникам франшизи ця новина не дуже сподобалася. Але дехто зі спільноти впевнений, що краще гру відкласти, ніж вона вийде нехай і в бету, але зі значними проблемами. Геймері дуже чекають на появу гри й на те, що вона наблизиться до найбільшого конкурента – Diablo. Дехто з гравців Path of Exile впевнений, що гра здатна на це. Хоча й не впевнені, що зможе її перевершити.


А як вважаєте ви, чи потрібно відкладати бета-версію аж на кінець року, чи все ж варто її випустити в сирому вигляді як планувалося – в червні? Напишіть свої думки в коментарях нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.