Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Оновлення мікропрограми PlayStation VR2 додає підтримку ПК, але є важливий нюанс

Геймери деякий час шукали простий спосіб використання PlayStation VR2 на ПК. Нове оновлення дозволяє це зробити, хоча є суттєва перешкода.
Поділіться новиною з друзями

Хоча VR-консолі широко обговорюються, вони не такі популярні, як могли б бути. PlayStation VR2 не стимулює продажі так сильно, як хотілося б її найбільшим прихильникам. З огляду на це, є багато ентузіастів віртуальної реальності, які лише хвалять PS VR2, вважаючи, що це найкраща ігрова система віртуальної реальності на ринку. Деякі користувачі хотіли насолоджуватися цим пристроєм на своїх ігрових комп’ютерах, які можуть запускати ігри краще, ніж PS5.

PlayStation VR2 доступний на ПК

Sony нарешті додала підтримку ПК у PlayStation VR2. Але є застереження щодо необхідності мати PS5. PS VR2 була однією з найцікавіших розробок Sony останніх років. Було багато релізів ігор, які привернули увагу шанувальників PlayStation, відкритих до технологій, як-от Resident Evil 4: VR Mode. На думку деяких геймерів, це є найкращим способом зіграти в рімейк одного з найбільших хітів Capcom. Однак були перешкоди з адаптацією до VR.

PS VR2 має популярну гру, що дозволяє підвищувати продажі системи. Horizon Call of the Mountain викликає інтерес до VR, і багато хто вважає, що це досвід, який робить PS VR2 того вартим. Зважаючи лише на ціну, геймери, які в іншому випадку, можливо, зацікавилися б іграми VR, можуть навіть не хвилюватися, особливо коли вони вже можуть грати в найпопулярніші ігри на PS5 або ПК.

PlayStation VR2 має великий вибір ігор, доступних для користувачів, але кількість людей, які можуть оцінити ці ігри, не зросте, якщо їх не заохочувати. Ціна діє більше як стримуючий фактор для геймерів, які шукають цінності, а не як знак якості. Оскільки Sony припиняє виробництво PS VR2, здається, немає оптимістичних перспектив щодо решти життя системи. Але завжди можливо, що за наявності правильних ігор і зниження ціни PS VR2 зможе залучити нових шанувальників.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.