Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Витік Fortnite розкриває дивовижні зміни, які відбудуться в Creative у 2024 році

Нещодавні витоки показують, що популярний режим Fortnite у майбутньому отримає серйозне оновлення. Погляньмо ближче, що може змінитися.
Поділіться новиною з друзями

З моменту свого запуску у 2017 році Fortnite перетворилася на дивовижну гру. Від гучних кросоверів до нових режимів, як-от недавній LEGO Fortnite, гра швидко перетворилася на досвід, який об’єднує багато жанрів в одній грі. Одним із найтриваліших режимів гри є Creative. Це режим пісочниці, який дозволяє гравцям створювати власні ігри та острови. Творці контенту можуть ділитися вмістом, щоб насолоджуватися цим з іншими гравцями. Креативний режим Fortnite може бути неймовірно цікавим способом провести час, і він дає багатьом гравцям можливість проявити свою творчість. Попри те, що творчий режим веселий, він не ідеальний. Нещодавній витік інформації дав короткий погляд на нову захопливу функцію, яка допоможе зробити популярний режим набагато простішим.

Fortnite Creative отримає користувацький інтерфейс

Shiina, відомий користувач у соцмережі X (Twitter) виявив, що Creative отримає налаштовуваний інтерфейс користувача. Це значно покращить досвід використання популярного режиму. Новий користувальницький інтерфейс надасть гравцям можливість створювати слоти для оснащення для аксесуарів, обладунків і всього іншого. Оскільки режим Creative є одним з улюблених у Fortnite, це оновлення може стати чудовим інструментом для багатьох гравців.

Попри те, що витік не розкрив дату релізу оновлення, важливо розуміти, що воно принаймні на горизонті. Нещодавно у творчий режим гри було внесено деякі зміни. Вони спрямовані на те, щоб зробити процес приємнішим для гравців. Тож додавання спеціального інтерфейсу користувача є неймовірно корисним. Creative у Fortnite дає гравцям свободу створювати унікальні та захопливі карти та ігри. Підвищення ефективності процесу дозволить гравцям будувати набагато легше.

Всупереч відсутності термінів випуску для цього конкретного оновлення, геймери, які бажали більшої ефективності при будівництві, можуть принаймні відчути втіху, знаючи, що воно вже в дорозі. Різноманітні карти в Creative є чудовим прикладом того, наскільки талановитою може бути ігрова спільнота. Буде цікаво побачити, як гравці використовують користувацький інтерфейс, коли він нарешті буде випущений.


Нагадаємо, що у Fortnite ви можете грати в сервісах хмарного геймінгу Amazon LunaBoosteroidGeForce NOWPlayStation PremiumXbox Cloud Gaming та Shadow PC.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.