Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

В Red Dead Redemption 2 знайшли неймовірну деталь про Артура Моргана

Red Dead Redemption 2 добре відома своєю неймовірною увагою до деталей, і відкриття одного гравця є фантастичним прикладом. Погляньмо ближче.
Поділіться новиною з друзями

Rockstar здобула репутацію за створення дивовижних світів, і один із найкращих прикладів уваги студії до деталей можна знайти в Red Dead Redemption 2. Попри те, що грі майже шість років, RDR 2 все ще залишається однією із найбільш захопливих ігор для геймерів. Одним із найкращих аспектів гри є добре продумані персонажі, особливо коли йдеться про головного героя Артура Моргана. З моменту релізу гри багато гравців вважають Артура одним із найкращих персонажів ігор останніх ігор, а тонка деталь про нього додає головному герою ще більше захопленості.

Артур Морган в Red Dead Redemption 2 – неймовірний персонаж

Фанат RDR 2 зазначив, що Артур може мовчки плакати про себе залежно від обставин, у які він потрапив. Чи то через поранення, чи то через втрату коня, з яким він був тісно пов’язаний. Морган справді проллє кілька сліз, якщо цього вимагатиме ситуація. Артур Морган — складний персонаж, і, хоча він не завжди чинить правильно, він, зрештою, має велике серце.

https://twitter.com/CoweyLoaf/status/1770660403158360207?s=20

Деталі настільки тонкі, що гравці можуть легко їх пропустити, але це також робить їх справді особливими, коли помічаються. Попри те, що гра була випущена в далекому 2018 році, гравці помітили багато деталей лише через багато років. У пригодницькому вестерні Rockstar велика увага приділяється реалізму. Тому для Артура цілком природно проливати сльози через втрату чудового коня чи болісні поранення. Надзвичайна кількість деталей, яку розробник вклав в Red Dead Redemption 2, продовжує дивувати гравців. А інстинкт Артура плакати, виходячи з ситуації, є чудовим прикладом турботи, яку приділяли розробці гри.

Оскільки гра стає старішою, її здатність все ще дивувати гравців справді вражає. Хоча майбутнє франшизи Red Dead Redemption наразі залишається таємницею, чудово, що Rockstar створила гру, яка продовжує дивувати багатьох гравців. Ми сподіваємося, що чудово побудований світ з рештою продовжиться з новою главою серії.


Нагадаємо, що у Red Dead Redemption 2 ви можете грати в сервісах хмарного геймінгу Boosteroid та Shadow PC.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.