Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Через 7 років Destiny 2 отримує ігровий режим, якого фанати чекали від самого початку

Доповнення Into the Light для Destiny 2 додасть в гру довгоочікуваний режим гри, на який гравці чекали з моменту релізу гри.
Поділіться новиною з друзями

З усіх дивних рішень, які прийняла Bungie протягом існування серії ігор Destiny, одним із найдивніших має бути небажання додати справжній режим орди. Звісно, у гравців були сезонні дії на кшталт орди, такі як «Протокол ескалації» та «Звіринець». Але ніколи не було належної угоди «присісти та захиститись». Ситуація зміниться 9 квітня з випуском безплатного оновлення Into the Light.

Destiny 2 нарешті отримає режим Onslaught

Оголошений під час першої з трьох прямих трансляцій, що передували випуску Into the Light, Onslaught показує, як геймери захищають Останнє місто від загарбницьких сил The Witness. На практиці це означає, що вас кидають на карту Горнила, щоб захистити макгафіна під назвою Advanced Defense Unit (ADU).

Будуть доступні дві основні версії Onslaught. Варіант списку відтворення Onslaught включає підбір і лише 10 хвиль. Після перших двох хвиль вступає в силу «зона темряви». Пройдіть останню хвилю, і ви отримаєте подвійну здобич. Ми підозрюємо, що більш привабливим для гравців Destiny буде варіант Challenge, який підвищує ставку до 50 хвиль, причому місце захисту змінюється після кожного сету, щоб зберегти все свіжим.

Щоб додати різноманітності, під час хвиль з’являтимуться міні-об’єкти, тобто вам потрібно буде пересуватися по карті. Ви також періодично телепортуватиметеся на один із кораблів Піраміди, що плаватиме над полем битви. Розробники сказали, що ця послідовність створена для того, щоб відчути себе як «коло перемоги», коли гравці проходять крізь ворогів.

Чого особливо не було в цьому першому потоці, так це реального розподілу винагород. Це тому, що Bungie планує зосередитися на новій зброї, яка буде додана в рамках Into The Light. Однак ми бачили одного охоронця, який володів повторною ручною гарматою Midnight Coup. Bungie дійсно заявили, що здобич буде випадати після кожної хвилі, і що на складності Legendary вона буде подвоєна.


Нагадаємо, що у Destiny 2 ви можете грати в сервісах хмарного геймінгу BoosteroidGeForce NOWPlayStation Premium та Shadow PC.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.