Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Xbox Game Pass в березні отримає нову партію ігор

Xbox Game Pass отримує багато чудових ігор, які також будуть доступні для гри в Xbox Cloud Gaming. Погляньмо на ці ігри ближче.
Поділіться новиною з друзями

Сьогодні сервіс підписки Xbox Game Pass отримує купу чудових ігор, які також будуть доступні для гри в хмарному ігровому сервісі Xbox Cloud Gaming. Погляньмо на ці ігри ближче.

Нові ігри в Xbox Game Pass

Lightyear Frontier (хмара, ПК і Xbox Series X|S)

Гра доступна у перший день із Game Pass: розпочніть свою міжзоряну садибу в цій мирній фермерській пригоді у відкритому світі! Створіть свою стійку екзоферму, вирощуйте інопланетні культури, налаштовуйте свій механізм і досліджуйте новий світ, повний таємниць, разом із трьома друзями!

MLB The Show 24 (хмара та консоль)

Гра доступна в перший день із Game Pass: переживайте вирішальні моменти гри, станьте легендою та втілюйте свої бейсбольні мрії в MLB The Show 24.

Незабаром

The Quarry (хмара та консоль) – 20 березня

Коли сонце заходить в останню ніч літнього табору, дев’ять підлітків-консультантів занурюються в непередбачувану ніч жаху. Єдине, що гірше за залитих кров’ю місцевих жителів і створінь, що полюють на них, — це неймовірні рішення, які ви повинні зробити, щоб допомогти їм вижити.

Evil West (хмара, консоль і ПК) – 21 березня

Темна загроза поглинає Старий Захід. В однокористувацькій чи кооперативній грі бийтеся зі стилем у жорсткій, вибухонебезпечній битві проти кровожерливих чудовиськ. Знищуйте орди вампірів за допомогою своєї блискавичної рукавиці та станьте супергероєм Дикого Заходу.

Terra Invicta (попередній перегляд гри) (ПК) – 26 березня

Від творців Довгої війни вторгнення інопланетян розділило людство на сім ідеологічних фракцій, кожна з яких має унікальне бачення майбутнього. Очолюйте обрану вами фракцію, щоб взяти під свій контроль нації Землі, поширитися по всій Сонячній системі та битися з ворожими флотами в тактичному бою.

Diablo IV (консоль і ПК) – 28 березня.

Рольова гра нового покоління з’явиться в Game Pass із нескінченним злом, яке можна вбити, незліченними здібностями, якими можна заволодіти, кошмарними підземеллями та легендарною здобиччю. Відчуйте захопливу історію або перейдіть прямо в Season of the Construct, щоб розкопати нову загрозу, що насувається глибоко під пісками Кеджістану.

Hot Wheels Unleashed 2 – Turbocharged (хмара, консоль і ПК) – 28 березня

Сідайте за кермо найкрутіших автомобілів і транспортних засобів із всесвіту Hot Wheels, включаючи нові квадроцикли та мотоцикли. Досліджуйте 5 нових приголомшливих середовищ і змагайтеся так, як хочете, з новою механікою в захопливих випробуваннях і божевільних режимах гри!


А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.