Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Ubitus переходить на новий рівень в хмарних іграх завдяки інвестиціям NVIDIA

Ubitus оголосив сьогодні про отримання нових інвестицій від NVIDIA. Але що це дасть користувачам загалом? Розберімось разом.
Поділіться новиною з друзями

Ubitus KK (далі Ubitus), провідний постачальник технологій і рішень для хмарних ігор, оголосив сьогодні про те, що отримав нове інвестиційне фінансування від NVIDIA. Це оголошення підкреслює величезний потенціал і ріст попиту на генеративний ШІ та хмарні ігри в усьому світі.

Широке впровадження хмарних ігор

Ubitus є лідером хмарних ігор, долаючи бар’єри входу та пропонуючи геймерам у всьому світі доступ до високоякісних ігор без потреби у висококласному апаратному забезпеченні. Успіх компанії заснований на її досвіді в управлінні додатками з високим обчислювальним ресурсом у хмарі, забезпеченні користувальницьким досвідом незалежно від пристроїв. все це можливо за допомогою рідних програм або браузерів. Не забуваємо й про здатність швидко адаптувати новітні технології для індивідуальних рішень. Ці ключові компетенції будуть однаково важливими для майбутнього розвитку генеративного ШІ та хмарних ігор.

Синергія Generative AI та хмарного геймінгу

Ubitus співпрацює з NVIDIA для створення своєї хмарної інфраструктури GPU. До цієї інвестиції Ubitus уже був засновником у впровадженні генеративних рішень AI для клієнтів у різних галузях. Сюди варто віднести ігри, медіа, розваги та роздрібну торгівлю, на основі ключових локалізованих базових моделей. Портфоліо компанії включає:

  • UbiGPT: розроблена на замовлення велика мовна модель (LLM), орієнтована на ігри, яка відкриває нову еру інтерактивного оповідання та розробки ігор. Це дозволяє іграм запропонувати неперевершену глибину оповіді та динамічне залучення гравців.
  • UbiArt: розширена служба розповсюдження графіки та відео, яка використовує штучний інтелект для перетворення візуальних елементів гри на приголомшливе, реалістичне мистецтво. Це підвищує естетичний досвід як для геймерів, так і для розробників.
  • Ubi-chan: інноваційна платформа для аватарів зі штучним інтелектом, створена спеціально для геймерів і творців. Вона пропонує персоналізовані інтерактивні аватари, які покращують присутність в Інтернеті та залучення спільноти.

Завдяки підтримці прискорених обчислень від NVIDIA Ubitus планує ще більше просувати свої пропозиції рішень для клієнтів.

Перспективне майбутнє зростання

Інвестиційне фінансування Ubitus є ключовим моментом у розвитку генеративного ШІ та хмарних ігор. Використовуючи сильні сторони NVIDIA, Ubitus відкриває нові можливості для створення, розповсюдження та використання штучного інтелекту. Оскільки компанія стоїть на порозі нової ери штучного інтелекту, вплив її роботи резонуватиме в різних галузях, країнах і культурах. Це допоможе змінювати цифровий ландшафт для майбутніх поколінь.

Про Ubitus

Ubitus KK є технологічним лідером, що спеціалізується на віртуалізації GPU, хмарних рішеннях і потоковій платформі. Компанія зосереджена на наданні виняткових хмарних послуг і послуг штучного інтелекту та цінностей для клієнтів.

Використовуючи потужність графічних процесорів, Ubitus розробила широкий спектр рішень штучного інтелекту, включаючи UbiGPT, Ubi Anchor, Ubi-chan та UbiArt. Ubitus прагне надавати індивідуальні рішення, розроблені для задоволення різноманітних вимог клієнтів у різних галузях.

Хмарне ігрове рішення Ubitus дозволяє користувачам насолоджуватися іграми AAA на різних пристроях. Завдяки комплексному набору для розробки ігор (GDK) і бібліотеці ігор компанія пропонує комплексне рішення та швидке розгортання.

Для додатків Metaverse компанія володіє глобальними ресурсами розгортання хмари для потокової передачі інтерактивного медіаконтенту для операторів платформ і розробників цифрового контенту.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.