Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Незабаром ігри від GOG стануть доступні на Amazon Luna

Сервіс хмарного геймінгу Amazon Luna та CD Projekt Investment оголосили про початок партнерства. Чекайте на ігри GOG в хмарі вже скоро.
Поділіться новиною з друзями

Ми раді повідомити, що хмарний ігровий сервіс Amazon Luna об’єднується з GOG і розробниками ігор, щоб представити вибір ігор GOG на Luna. В Амазон завжди додають нові ігри в хмару, а незабаром буде запропоновано клієнтам ще більше ігор з бібліотеки GOG на Luna. Учасники Amazon Prime і передплатники Luna+ зможуть грати в доступні ігри GOG, якими вони вже володіють. Також стане можливим купувати ігри та грати на будь-якому доступному пристрої Luna — від класики для ПК, як-от Stardew Valley, до популярних ігор AAA, як-от Cyberpunk 2077.

Чому важливо співробітництво Amazon Luna та GOG

GOG — це магазин цифрових ігор, який пропонує понад 9000 ігор без DRM для Windows, Mac і Linux. Маючи понад 1000 глобальних партнерів, постійна місія GOG «зробити ігри вічними». Це означає, що сучасні геймери та майбутні покоління можуть насолоджуватися улюбленими іграми в будь-який час. Інтеграція GOG в Amazon Luna не тільки допомагає клієнтам швидко отримувати доступ до високоякісних ігор і грати в них без тривалого завантаження. Також це відкриває новий світ можливостей для розробників і видавців ігор. Luna допомагає розробникам ігор охопити мільйони клієнтів Amazon скрізь, де Luna доступна на Fire TV, Fire Tablets, Twitch і Prime Gaming.

Багатьом клієнтам подобається володіти улюбленими іграми, і з цим майбутнім оновленням хмарний гігант надає їм більше способів гри. Користувачі зможуть грати в ігри GOG, які вони вже мають, і купувати ігри для гри на сумісних з Amazon Luna пристроях. Сюди входять пристрої Amazon Fire TV і Fire Tablet, деякі смарт-телевізори Samsung і LG, мобільні пристрої (iOS і Android) і настільні пристрої (ПК, MacBook, Chromebook). Ігри GOG, придбані через хмару, постачатимуться з традиційною ігровою ліцензією, що дозволить клієнтам грати в гру на Luna, а також завантажувати її та грати в автономному режимі за допомогою програми запуску GOG для ПК. Користувачі мають можливість використовувати наявну клавіатуру та мишу, ігрові контролери Bluetooth або контролер Luna з технологією Cloud Direct для ігор із меншою затримкою.

Починаючи відсьогодні, завдяки новій інтеграції з GOG розробникам ігор Amazon ще простіше переносити свої ігри в хмарний ігровий сервіс Luna. Розробники ігор можуть інтегрувати ігри в Amazon Luna, відкриваючи додатковий дохід і охоплюючи нову аудиторію за допомогою простого процесу входу.

«Ми раді надати нашим клієнтам більше вибору та гнучкості в тому, як вони грають. Завдяки новій співпраці Luna та GOG ми бачимо можливість представити наші ігри новій аудиторії геймерів і отримати доступ до Amazon через Fire TV, Fire Tablets, Twitch і Prime Gaming»


Як вам така новина? Чи підтримуєте ви це партнерство? Опишіть свої враження в коментарях нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.