Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Хронологія Assassin’s Creed на межі ще більшого безладдя

Історія Assassin's Creed завжди була заплутаною, але в майбутніх іграх може бути ще важче стежити за нею. Погляньмо чому так відбувається.
Поділіться новиною з друзями

Assassin’s Creed — історична пригодницька франшиза Ubisoft. Сюжет франшизи охоплює тисячоліття й охоплювати богоподібних істот, симуляції та реальних персонажів різних історичних епох. З наступним поколінням ігор Assassin’s Creed, поряд із «центром», яким буде Assassin’s Creed Infinity, довготривала історія франшизи може стати ще складнішою.

Загалом, цю серію ігор можна розділити на дві частини: сучасна, квазі-науково-фантастична, яка є основною сполучною тканиною серії, і дещо більш обґрунтована, історична сторона, яка формує основну частину кожного релізу. Що стосується сучасного сюжету, то кожна гра є прямим продовженням історії попередньої. Хоча сюжет ігор все ще багатошаровий, він набагато простіший, ніж розповіді кожної гри в Animus, які переходять у різні періоди часу та континенти. Оскільки Assassin’s Creed Red, Assassin’s Creed Jade й Assassin’s Creed Hexe на горизонті, ця віха історії AC ризикує стати набагато заплутанішою.

Хронологія Assassin’s Creed стає все більш непостійною

Франшиза може похвалитися колосальними тринадцятьма іграми, не враховуючи побічні або мобільні проєкти. Це призвело до того, що хронологія ігор стала досить складною. Коли справа доходить до несучасної історії, перша гра серії насправді є п’ятою грою в хронологічному відношенні, причому вона ж на часовій шкалі є десятою випущеною грою. Той факт, що серія була досить хронологічно послідовною до Origins, робить все ще більш заплутаним. Крім того, основний сюжет зосереджений не на конфлікті асасинів і тамплієрів.

Про Assassin’s Creed Hexe або Assassin’s Creed Red відомо не надто багато — Red і Hexe навіть не є їхніми офіційними назвами. Події Red відбуватимуться за часів феодальної Японії. Враховуючи, що реальний самурай Ясуке буде головним героєм гри, події гри звужуються до кінця 1500-х років. Є інформація про те, що дія Hexe також відбудеться в 16 столітті, але в Центральній Європі під час правління Священної Римської імперії.

Якщо припустити, що ці чутки точні, здається, що франшиза повертається в 1500-ті роки, приблизно в часи Еціо. Але тут є частина гри під кодовою назвою Jade, дія якої, як підтверджено, розгортається під час періоду царств у Китаї в 3 столітті до н.е. Це зробить розповідь серії ще більш заплутаною, ніж є зараз, особливо якщо ці майбутні ігри прагнуть продовжувати розповідати історію про Асасинів. Тут не буде особливої ​​послідовності чи чіткого всеосяжного сюжету.


А як вважаєте ви, чи потрібно Ubisoft і надалі продовжувати випускати цю серію ігор, і заплутувати геймерів ще більше? Чи все ж таки потрібно зупинитися і створити зовсім нову франшизу? Напишіть свої враження в коментарях нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.