Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Режисер Dragon’s Dogma 2 заявив, що у грі ніколи не буде кооперативного режиму

Багатокористувацька гра може здатися ідеальною для Dragon's Dogma 2, але розробники майбутнього продовження виключили таку можливість.
Поділіться новиною з друзями

Попри те, що Dragon’s Dogma 2 містить елемент онлайн-функцій, можливо, дивно, що в серії не експериментували з реальним кооперативом для кількох гравців.

У Dragon’s Dogma вас супроводжують різноманітні персонажі, керовані штучним інтелектом, які подорожують разом з вами у ваших квестах. У продовженні ви можете створити спеціального «пішака», якого інші гравці можуть найняти у своєму власному світі, але ви не можете грати безпосередньо з іншими людьми.

Dragon’s Dogma 2 не отримає кооперативний режим

Режисер гри Хідетакі Іцуно пояснив, чому сиквел Dragon’s Dogma ніколи не матиме багатокористувацької кооперативної гри як основний компонент.

«Ми не розглядали жодної форми багатокористувацької гри для Dragon’s Dogma 2», — сказав Іцуно. «Я думаю, що онлайн-ігри мають свій гарний бік так само як офлайн-ігри мають свій власний. Але концепція оригінальної гри полягала в тому, щоб включити веселі елементи ігрового процесу, яких немає у звичайних офлайн-іграх, усунувши всі «клопоти» онлайн-ігор», — додав він. «Це одна з основних оригінальних ідей першої гри, від якої я не збираюся відходити».

Безплатна демонстраційна версія Dragon’s Dogma 2 вже доступна на PlayStation 5, Steam і Xbox, де ви можете познайомитися з інструментом для створення персонажів перед релізом гри 22 березня. Однак, схоже, копії сиквела вже з’явилися в дикій природі. Користувач Twitch, під ніком JustIchor почав транслювати версію Dragon’s Dogma 2 для PlayStation 5 у п’ятницю, 15 березня, за тиждень до релізу.

Під час другого потоку продовження JustIchor, у якого на момент написання статті був лише 181 підписник на Twitch, заявив, що купив копію в американському роздрібному магазині Walmart і що немає «нічого незаконного» в тому, як йому вдалося отримати копію раніше. Однак відео з того часу було видалено.

Роздрібні торговці часто випадково продають ігри перед випуском, але видавці ніколи добре на це не реагують. Це також означає, що вам, можливо, краще взагалі уникати Інтернету протягом наступного тижня, якщо ви хочете не спіймати спойлери.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.