Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Розробник Paper Trail підтверджує дату випуску гри в сервісі Netflix Games

Розробники Paper Trail підтвердили, що їх гра буде доступна в сервісі хмарного геймінгу Netflix Games. Погляньмо на цю новину ближче.
Поділіться новиною з друзями

Незалежна ігрова студія Newfangled Games підтвердила дату релізу своєї нової відеогри Paper Trail, яка надходить на ігровий сервіс Netflix. Тож розгляньмо деякі цікаві факти про цю гру і подивімось коли вона буде доступна хмарним геймерам.

Що нам відомо про Paper Trail для Netflix Games

Paper Trail походить від лауреата нагороди BAFTA творця Hue. До випуску Paper Trail вже отримав 38 нагород, включно з «Найкраща сімейна гра» на Gamescom Awards, «Гра року» на Reboot Develop, «Найінноваційніша» на IndieX і «Найкраща міжнародна гра» на SXSW.

Розгорніть прекрасний світ Paper Trail на ПК, консолях і мобільних пристроях через Netflix 21 травня цього року, оголосили Newfangled Games. Paper Trail знайомить глядачів із відзначеною нагородами пригодою, яка оживляє історію Пейдж. Чарівна пригодницька головоломка, що розповідає про історію академіка Пейдж, гравці прориватимуть собі шлях через чудові рівні в цьому прекрасному 2D-світі, повністю зробленому з паперу. Ви повинні розгадувати головоломки та долати перешкоди, складаючи навколишній світ. Граючи та досліджуючи цей світ, ви зустрінете колоритних персонажів із власними історіями, які допоможуть Пейдж відкрити нові шляхи, коли вона вперше покине дім.

Paper Trail містить складний світ, де ви згортаєте та об’єднуєте шляхи разом, щоб досліджувати та проходити рівні. Головоломки прості у вивченні, але складні для освоєння, і вони кинуть виклик гравцям. Існує таємничий склад персонажів, які мають власні історії розповідати та навчати гравців про світ Paper Trial. Художній стиль і середовище надзвичайно красиві та створені вручну таким чином, що черпає натхнення з плоских естетичних стилів, зокрема гравюри та акварелі.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.