Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Antstream Arcade додає чотири нові гри

Сервіс хмарного геймінгу Antstream Arcade, який налічує понад 1300 ретро-ігор оновлює свою бібліотеку. Погляньмо які ігри додано цього разу.
Поділіться новиною з друзями

Хмарний ігровий сервіс Antstream Arcade, який налічує у своїй бібліотеці понад 1300 ретро-ігор, сповістив користувачів про додавання чотирьох нових ретро-ігор. Ці нові ігри охоплюють чотири ігрові платформи: Amiga, Atari 8-Bit Computers, PlayStation 1 і Amstrad CPC.

Оновлення бібліотеки ігор Antstream Arcade

Indiana Jones and The Fate Of Atlantis (Amiga)

Перша гра, яку ми збираємося розглянути, це відеогра Індіана Джонс і доля Атлантиди. Ця відеогра заснована на культовій франшизі про Індіану Джонса. У цій грі розробленій для Amiga вам доведеться розгадувати головоломки та вступати в кулачні бої з супротивниками. Також ви в ролі доктора Джонса шукаєте загублене місто Атлантиду. Нас вразило, що цю гру було додано до сервісу потокового передавання ретро-ігор, оскільки вона заснована на фільмі. Тому виглядає дуже круто, що Lucasfilm Games дозволили цій грі вийти на Antstream Arcade.

Xenon (Amstrad CPC)

Наступна гра — це версія Amstrad CPC відеогри Xenon, про яку ми розповідали раніше. Це гра зі стрільбою з боковим прокручуванням, де ви повинні пролетіти крізь натовп ворогів. Пробивайтеся крізь ворогів у цій класичній відеогрі. Ця гра спочатку була розроблена культовою британською студією розробки ігор The Bitmap Brothers, чиї розробки зараз належать Rebellion Developments.

Pitstop 2 (Atari 8-біт)

Наступна гра — це ще одна гра, яка вже була на Antstream, але з іншою версією. Ця гра є 8-розрядною версією Atari відеогри Pitstop 2. У цій ретро-грі з елементами перегонів вам потрібно покращувати свій автомобіль, щоб мати можливість фінішувати. Не дозволяйте своїм шинам сильно зношуватися, інакше ви програєте.

Streak Hoverboard Racing (PlayStation 1)

Наступна відеогра в цьому списку — це класика PlayStation 1: Streak Hoverboard Racing. У цій грі немає правил. Це не просто перегони. Це сповнена адреналіну гра, де ви повинні мчати до фінішу, використовуючи свій ховерборд, відкидаючи силу гравітації, щоб виграти перегони.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.