Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Попереднє замовлення на DLC Elden Ring Shadow of the Erdtree для ПК вже у продажу

Вже незабаром доповнення для Elden Ring буде додано у гру. Але прямо зараз ви можете придбати його за вигідною ціною.
Поділіться новиною з друзями

Минулого місяця FromSoftware викликала хаос у соціальних мережах, коли дебютував трейлер DLC Shadow of the Erdtree для гри Elden Ring. Сильне доповнення для гри, яке вперше було анонсовано на першу річницю Elden Ring. Нарешті давши нам більше, ніж одне зображення та назву, трейлер не тільки розкрив багато про DLC, але ви можете попередньо замовити його. Ще краще, якщо ви плануєте продовжуючи свою подорож на ПК, зараз ви можете отримати DLC дешевше.

Що нам відомо про DLC для Elden Ring

Як зазначається Green Man Gaming і Fanatical наразі мають доступне доповнення Shadow of the Erdtree за меншу ціну. Єдине застереження: це лише версія для ПК, і ви не можете перейти безпосередньо до Steam, щоб скористатися знижкою. Зазвичай ціна становить 1199 грн, що означає, що розширення, ймовірно, буде близьким до розміру абсолютно нової гри. Ви можете отримати попереднє замовлення на Shadow of the Erdtree за посиланням вище.

Якщо вам не потрібна лише стандартна версія Shadow of the Erdtree, зменшена чи ні, є багато інших варіантів. Є Premium Bundle і Collector’s Edition для тих із вас, у кого вже є базова гра, а також Shadow of the Erdtree і Deluxe Edition для тих, хто ще не має. Цілком сподіваємося, що багато людей почнуть свої подорожі Землями вже влітку.

Бажання спробувати з’ясувати, що приготувала Тінь Ерддерева, здається, сповільнило деяких із більш творчих гравців. Бажаючи знайти способи грати в гру по-новому, поки ми чекали на розширення, гравці Elden Ring робили все, починаючи від гри на контролері, зробленому з бананів, і закінчуючи штовханням одного з його ходячих мавзолеїв зі скелі. Виявляється, ми могли запхати речі в Elden Ring задовго до того, як ми змогли в Baldur’s Gate 3, ми просто не усвідомлювали.


Нагадаємо, що в Elden Ring ви можете грати в сервісах хмарного геймінгу Boosteroid та Shadow PC.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.