Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Характеристики Крил Ікара у Fortnite були змінені менш ніж за 24 години

Майже одразу після запуску 5 глави 2 сезону Fortnite, Epic Games змінила потужність Крил Ікара. Погляньмо ближче чому так відбулося.
Поділіться новиною з друзями

Попри те, що новий сезон Fortnite не так змінив гру, як 5 Глава, 1 Сезон був із запровадженням кількох режимів гри, він все ще вносить деякі цікаві зміни у формулу. Безсумнівно, найбільшою новинкою в нової Глави є політ на Крилах Ікара, які гравці вже використовували для деяких неймовірних моментів.

Що таке Крила Ікара в новій Главі Fortnite

Схоже, що гравці Fortnite можуть надто звикнути до сили польоту, однак Epic Games вже завдала грандіозної шкоди новому предмету в грі. Як повідомив надійний інсайдер Fortnite HYPEX, виправлення було опубліковано після того, як новий сезон був активним менше ніж 24 години, яке різко знизило потужність елемента.

Нотатки про виправлення показують, що вимоги до висоти Wings of Icarus для виконання пікіруючої бомби тепер збільшено з мізерних 6,4 метра до колосальних 80. Це означає, що якщо ви хочете використовувати Крила Ікара для пікірування на ворога, вам потрібно бути дуже вище в небі, ніж коли сезон вперше було запущено.

Зміна має певний сенс, враховуючи, що 6,4 метра було б досить легко спамити, коли вам не потрібно літати так високо, щоб активувати здатність пікірувати, але таке величезне збільшення не сприймається фанатами. У коментарях під публікацією HYPEX шанувальники розкритикували Epic за те, що вона взяла «найкраще в сезоні» і задля справедливості зробила його значно менш цікавим.


Нагадаємо, що у Fortnite ви можете грати в сервісах хмарного геймінгу Amazon LunaBoosteroidGeForce NOWPlayStation PremiumXbox Cloud Gaming та Shadow PC.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.