Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Silent Hill 2 Remake, ймовірно, на фінальній стадії розробки

Довгоочікуваний Silent Hill 2 Remake можливо, підходить до кінця своєї розробки. Погляньмо ближче чому саме у нас склалася така думка.
Поділіться новиною з друзями

Попри те, що про Silent Hill 2 Remake говорилося більше як рік тому, очікування на рімейк гри здалося напрочуд довгим. Це здебільшого сталося через те, як мало інформації ми отримали з жовтня 2022 року. У цьому на нашу думку є деяка провина з боку Konami. Але, схоже, тиша у світі Silent Hill нарешті закінчилася.

Що нам відомо про Silent Hill 2 Remake

Як повідомляє Gematsu, рімейк Silent Hill 2 офіційно присвоєно віковий рейтинг у Кореї. Як і слід було очікувати від гри Silent Hill, їй було присуджено рейтинг «надмірне насильство», «надмірна кількість крові від ударів і отримання ударів» і «вираження страху, наприклад похмурий фон і дивні звуки». Це точно той самий Сайлент Хіл 2, який ми очікуємо вже не перший рік.

Віковий рейтинг досить цікавий сам по собі, щоб почути трохи більше про те, яким жорстоким і страшним має бути рімейк. Але найцікавішим у тому, що Silent Hill 2 отримав рейтинг, здається, означає, що він наближається до завершальної стадії розробки. Незабаром ми можемо отримати дату релізу. Раніше PlayStation дійсно заявляла, що гру буде запущена у 2024 році разом з рімейком Metal Gear Sold 3, що тепер виглядає набагато більш правдоподібним.

Іграм зазвичай не призначають віковий рейтинг, доки вони не будуть доповнені всіма функціями та майже готові до запуску, тому Silent Hill 2 Remake, отримавши його зараз, є хорошою ознакою того, на якому етапі розвитку знаходиться гра. Рейтинг також відповідає останнім коментарям Konami наприкінці минулого року. Тоді розробник стверджував, що гра знаходиться на «останній стадії» розробки.


А ви чекаєте на повернення у світ Silent Hill 2? Опишіть свої враження в коментарях нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.