Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Meta закриває одну з найкращих ігор Bogo на Meta Quest 15 березня

Одну з найулюбленіших безплатних ігор для Meta Quest буде видалено 15 березня. Погляньмо ближче що це за гра та чому її видаляють.
Поділіться новиною з друзями

Bogo спочатку був випущений у 2019 році як безплатний додаток Oculus. Він надавав геймерам короткий і безтурботний досвід віртуальної реальності. Гра дозволяла користувачам володіти, виховувати та взаємодіяти з власним чарівним віртуальним вихованцем, схожим на прибульця. Ігровий процес полягав у грі з вихованцем Бого, годуванні його смачною на вигляд їжею, чищенні його щіткою та участі в різних інших розважальних міні-іграх з маленькою істотою. Хоча Bogo, можливо, і не був надто складною VR грою, він зміг забезпечити своїх відданих шанувальників численними годинами насолоди.

Чому прийнято рішення видалити Bogo на Meta Quest

Рішення зробити Бого недоступним змусило багатьох геймерів почуватися сумно та збентежено, особливо тому, що для гри навіть не потрібне підключення до Інтернету. Команда Meta Quest не надала жодних додаткових пояснень видалення гри. З огляду на це, багато хто припускає, що деякі майбутні оновлення операційної системи зроблять гру несумісною з пристроями Meta VR. Користувач Reddit під ім’ям CuriousChimp, який стверджує, що був частиною команди, відповідальної за розробку гри, очевидно, підтвердив цю теорію.

Майбутнє припинення Bogo є частиною ширшого рішення Meta припинити підтримку кількох ігор VR. Популярна гра Meta Dead and Buried разом із її продовженням Dead and Buried 2 також будуть видалені 15 березня. Хоча інші вищезгадані ігри були безплатними, покупка Dead and Buried 2 коштувала гравцям 20 доларів, і малоймовірно, що вони отримають відшкодування за свої замовлення. Таким чином, багато користувачів Meta Quest вирішили поки що переглянути ігри на платформі Meta. Це пов’язано з ризиками припинення в майбутньому улюблених ігор та потенційних фінансових втрат.

Попри те, що 15 березня ознаменує собою кінець ери для шанувальників Bogo, ті, хто хоче зануритися в ностальгію, ще можуть спілкуватися зі своїм улюбленим віртуальним вихованцем ще кілька днів. Рекомендуємо геймерам ознайомитись з іншими якісними безплатними іграми віртуальної реальності, доступними на ринку.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.