Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Пітер Мур вважає, що Майкрософт розглядає повністю хмарне майбутнє

Колишній керівник Xbox Пітер Мур поділився переконанням, що Microsoft у майбутньому буде повністю орієнтована на хмарні ігри.
Поділіться новиною з друзями

Нещодавнє інтерв’ю з колишнім керівником Xbox Пітером Муром показало, що Microsoft, швидше за все, не буде проти перенесення уваги на хмарні ігри в майбутньому компанії. Ігровий бренд Xbox від Microsoft уже кілька років є лідером хмарних ігор, а Game Pass сильно просуває хмарні ігри через службу підписки. Сервіс Xbox Cloud Gaming також дозволяє гравцям грати в консольні ігри на ПК за допомогою хмарного потокового передавання з підпискою Game Pass Ultimate. Тепер Пітер Мур вважає, що хмарні ігри можуть стати основним напрямком діяльності Microsoft у майбутньому.

Уперше приєднавшись до Microsoft у 2003 році, Пітер Мур провів у в компанії чотири роки на посаді корпоративного віце-президента, наглядаючи за розвитком молодого ігрового бренду Microsoft. Мур допоміг розбудувати бренд Xbox і керував більшою частиною ігрових операцій компанії, допомагаючи Xbox конкурувати з такими лідерами ігор, як Nintendo та Sony. Хоча Мур покинув Xbox у 2007 році, він залишався в ігровій індустрії, обіймаючи виконавчу роль в Electronic Arts. Тепер Пітер Мур має деякі думки щодо майбутнього Microsoft у хмарних іграх.

Пітер Мур про Microsoft та їх майбутнє у хмарних іграх

Нещодавно Пітер Мур поділився своїм поглядом на майбутнє Xbox на ринку хмарних ігор. Під час інтерв’ю Мур сказав, що він вірить, що «Microsoft буде в захваті, якби все перейшло в хмару», коли його запитали про сервіс хмарного геймінгу Xbox Cloud Gaming. Мур також прокоментував складність запуску нових консолей, оскільки компанії змушені готуватися до «мільярдних збитків».

Припущення Пітера Мура про те, що Майкрософт може повноцінно перейти до хмарних ігор, з’явилося на тлі нестримних спекуляцій щодо майбутнього консолей Xbox. Кілька нещодавніх чуток також свідчать про те, що Microsoft, можливо, розглядає можливість розробки портативної консолі після успіху таких пристроїв, як Switch і Steam Deck. Корпорація Майкрософт ще не ділиться жодними офіційними оголошеннями, пов’язаними з наступною великою консоллю Xbox.

Потенційне майбутнє хмарних ігор для Xbox слідує за низкою останніх звільнень ігрового бренду. Корпорація оголосила про звільнення 1900 співробітників на початку цього року, зосереджених як на Activision Blizzard, так і на бренді Xbox в цілому. Повідомляється, що відділ роздрібної торгівлі фізичними іграми Xbox також зазнав звільнень, і, за чутками, розробник відходить від фізичних носіїв. Схоже, нещодавнє інтерв’ю Пітера Мура розповідає про продовження переходу Microsoft на цифрові та хмарні ігри.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.