Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Гарнітури віртуальної реальності Meta Quest отримали нові функції, але не для останньої моделі

Meta Quest випускає нове оновлення для своїх гарнітур, і воно приносить функцію, про яку багато хто просив, але не всім вона сподобається.
Поділіться новиною з друзями

Meta Quest 3, випущений у жовтні 2023 року, є останнім пристроєм віртуальної реальності із запущених компанією. Але останні оновлення доводять, що Meta не відмовилася від своїх попередніх пристроїв VR. Спочатку це може здатися тривіальним, але горизонтальне використання гарнітури має багато переваг. Наприклад, це гарантує, що навіть люди з обмеженими можливостями зможуть насолоджуватися чудесами VR, що може зробити старі гарнітури більш відповідним вибором для декого. Це також стане в пригоді для ігор, які не зосереджені на русі, дозволяючи користувачам розслабитися.

Нова функція Meta Quest та Quest Cash

Щоб використовувати пристрій горизонтально, власникам гарнітури потрібно перейти в меню налаштувань і відкрити вкладку «Експериментальні налаштування», де є опція «Використовувати програми лежачи». Не зовсім зрозуміло, чи згодом ця функція потрапить до Meta Quest 3. В примітках до оновлення v63 зазначено, що функції та вдосконалення будуть «розміщені в гарнітурах Meta Quest 3, Meta Quest Pro і Meta Quest 2».

Окрім режиму лежачи, окуляри запропонують новий спосіб оплати під назвою Quest Cash. Це дозволить користувачам мати облікові записи, де валюту можна буде «купити, подарувати та придбати». Meta підкреслює, наскільки це буде корисно для батьків, оскільки вони можуть налаштувати облікові записи для своїх дітей і легко контролювати, скільки витрачається. Валюту можна переказувати з одного рахунку на інший, і один обліковий запис може запитувати Quest Cash з іншого.

Звичайно, батьки не єдині, хто може отримати вигоду від Quest Cash. Очікується, що вона буде запущена пізніше цього місяця, хоча офіційна дата випуску не вказана.

Meta не єдина, хто пробує нові речі зі своїми гарнітурами. Раніше цього року Sony оголосила, що працює над тим, щоб PS VR2 отримала підтримку ПК у 2024 році. Це може відкрити цілу нову аудиторію для платформи та потенційно представити більшу різноманітність ігор.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.