Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Rocket League оголошує про запуск 14 сезону

У Rocket League стартує 14-й сезон. Він додається новий вміст і косметику до тривалої гри. Погляньмо на новий сезон ближче.
Поділіться новиною з друзями

Зараз більшість шанувальників Rocket League, мабуть, чули про Fortnite Rocket Racing, спільну роботу між Epic Games і Psyonix, яка принесла у Fortnite геймплей, схожий на Rocket League. Замість того, щоб змагатися на міні-футбольному полі, Rocket Racing демонструє, як користувачі мчаться різними трасами, використовуючи прискорення, стрибки та інші механізми. Попередні оновлення вже дозволяли користувачам переміщати різні машини між двома іграми, і ця тенденція дотримується це останнє оновлення гри.

Що відомо про 14 сезон Rocket League

Двома новими кузовами автомобілів у сезоні 14 Rocket Pass є Admiral і Mako, які використовують хітбокси Dominus і Breakout відповідно. Примітки до виправлення оновлення підтверджують, що обидва ці автомобілі будуть доступні в майбутньому для володіння між іграми Rocket Racing і Rocket League. Але наразі вони обмежені другою грою. У 14 сезоні також представлена ​​арена AquaDome (Salty Shallows), підводна карта, яка має світліший тон без акул, ніж оригінальна версія. Під час гри в нове видання AquaDome гравці почують список відтворення lo-fi хаус-музики, включаючи тему цього сезону «Ghost» від Direct.

З погляду нового вмісту, це все для оновлення 14 сезону, крім косметики. Однак ті, хто бере участь у змагальних режимах, нарешті отримають свої винагороди з минулого сезону. Нагадаємо, вони включають динамічні наклейки, які синхронізуються з будь-якою музикою в грі, яку слухає користувач. Із запуском 14 сезону програмне скидання було застосовано до всіх списків відтворення Competitive. Competitive Snow Day було замінено на Competitive Dropshot. Psyonix також оголосив про нагороди турніру нового сезону, які мають лазерну тематику та включають вибух цілі, посилення лазерного променя та лазерний слід.

Шанувальники гри, які, можливо, шукають нову гру, щоб спробувати, мають пристойну кількість варіантів. Rocket Soccer Derby є одним із найбільш очевидних варіантів, який фактично клонував формулу Rocket League.


Нагадаємо, що у Rocket League ви можете грати в сервісах хмарного геймінгу BoosteroidGeForce NOW та Shadow PC.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.