Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Можливо, Starfield Shattered Space DLC щойно додали в Steam

Сюжетне розширення Starfield, Shattered Space, може бути запущено раніше, ніж очікувалося. Погляньмо на цю новину ближче.
Поділіться новиною з друзями

Перше сюжетне розширення Starfield, яке має назву Shattered Space, можливо щойно додано в Steam. Раніше цього тижня на сторінку Starfield у Steam було додано нову «невідому програму», що свідчить про те, що довгоочікуваний DLC нарешті незабаром може бути представлено.

Bethesda ще не розповіла багато подробиць про DLC, і ми знаємо лише про його існування, тому що воно було в комплекті з преміум-версією гри. Але з огляду на те, що сторінка Starfield у Steam готується до якогось доповнення, цілком можливо, що це зміниться, оскільки в рольовій грі точно щось буде.

Що нам відомо про нове DLC для Starfield

Невідому програму було додано до Steam минулого тижня, і вона з’являється в розділі DLC на сторінці, ще більше припускаючи, що це Shattered Space. Оскільки це вже з’явилося в Steam, цілком можливо, що Bethesda не залишить багато часу між його відкриттям і випуском.

Однак до цього ми нещодавно отримали велике оновлення базової гри. Цей патч зосереджувався на візуальних покращеннях, і гравці помічали величезні оновлення багатьох локацій гри. Оновлення також усунуло купу помилок, багато з яких заважали виконанню певних квестів. Нам сказали, що ми очікуємо нових більших патчів кожні кілька тижнів, тому ми, ймовірно, отримаємо ще один до того, як розширення буде розкрито.

З огляду на все це, очікування DLC навіть не було найбільшою подією Starfield цього року. Минулого місяця остання рольова гра Bethesda опинилася в центрі дискурсу консольної війни, оскільки поширювалися чутки, що її планують перенести на PlayStation 5. Наразі ці чутки ні до чого не привели, і Xbox зрештою пояснила, що ані Starfield, ані майбутня гра про Індіану Джонса не будуть включені до її портів на PlayStation і Nintendo Switch. Проте, за кілька днів до цього відкриття спільнота Xbox зовсім не була задоволена ідеєю поділитися Starfield із PlayStation.


Нагадаємо, що у Starfield ви можете грати в сервісах хмарного геймінгу BoosteroidGeForce NOWXbox Cloud Gaming та Shadow PC.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.