Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Xbox Partner Preview 2024: погляньмо на підсумки заходу

Погляньмо, що нам показали на Xbox Partner Preview вчора, 6 березня. Стало відомо про 14 ігор, які приєдналися або приєднаються до Xbox.
Поділіться новиною з друзями

Вчорашніх Xbox Partner Preview протягом 30 хвилин продемонстрував 14 ігор, деякі абсолютно нові, деякі давно втрачені, а інші нещодавно охрещені з датами випуску. Ось короткий виклад усього анонсованого.

Які ігри було представлено на Xbox Partner Preview 2024

Unknown 9: Awakening – Літо 2024

Ця надприродна екшн-гра від третьої особи, вперше анонсована на Gamescom 2020, показала перші ознаки життя за три роки з першим ігровим трейлером. У ньому показана Харуна, жінка, обдарована надприродними здібностями, яка використовується для боротьби з ворогами в індійському місті.

Sleight of Hand – 2025

Цей нуар-конструктор від третьої особи, орієнтований на стелс, безпосередньо натхненний Metal Gear Solid.

The Alters – 2024

Науково-фантастична пригода 11bit Studios із копіюванням тіла, у якій шахтар повинен вижити на ворожій планеті, створивши кілька версій себе, з’явиться в Game Pass. Гра також отримала свій перший геймплейний трейлер.

Creatures of Ava – 2024

Creatures of Ava, написана в співавторстві з відомою журналісткою Ріанною Пратчетт, провідною сценаристкою Tomb Raider/Rise of the Tomb Raider. Серед інших витоків відомо, що це пригодницька гра, яка керується співчуттям, про приборкання та захист істот. Ваша місія врятувати планету від життя, що є загрозливою інфекцією.

Griefville X Chucky Crossover від Roblox – уже доступний

Roblox, який зазвичай підходить для дітей, отримав особливе досконале оновлення у формі гри Griefville: Survive the Nightmare на тему жахів. Початком цього нового оновлення є вбивчий прихід Чакі.

The Sinking City 2 – 2025

The Sinking City від української студії Frogwares отримає наступного року довгоочікуване продовження. Події лавкрафтівської гри survival horror розгортаються в заплутаній версії Arkham в Америці 1920-х років. The Sinking City 2 виходить на PS5, Xbox Series X/S і ПК, а Frogwares запускає Kickstarter для подальшого фінансування проєкту, розробленого Unreal Engine 5.

S.T.A.L.K.E.R. Legends of the Zone Trilogy – доступна зараз

GSC Game World переробила оригінальну трилогію STALKER для Xbox One (і Series X/S через зворотну сумісність). До колекції за 39,99 долара США входять «Тінь Чорнобиля», «Чисте небо» та «Клич Прип’яті». Кожну гру також можна придбати окремо за 19,99 долара США.

Monster Jam: Showdown – 2024

Шанувальники Monster Truck цього року чекають на нову гру Monster Jam. Showdown може похвалитися 66 офіційними вантажівками Monster Jam на момент запуску та 10 режимами гри, включно з вільним стилем і перегонами по бездоріжжю поодинці або проти інших в режимі онлайн і локального розділеного екрана.

Persona 3 Reload Expansion Pass – 2024

Хоча багато хто з нас, ймовірно, все ще проходить Persona 3 Reload, наше перебування подовжено завдяки абонементу на розширення. Перепустка, випущена в три хвилі протягом року, додає улюблений фанатами епілог Persona 3 FES під назвою Episode Aigis – The Answer (у вересні), а також нові набори фонової музики та костюм Velvet.

The First Berserker: Khazan

Майбутня однокористувацька екшн-гра у всесвіті Dungeons and Fighters отримала ще один дивовижний геймплей. На жаль, гра досі не має вікна випуску.

Tales of Kenzera: Zau – 23 квітня

Напередодні випуску 23 квітня Tales of Kenzera: Zau отримав поглиблене покрокове керівництво по геймплею, яке демонструє механіку екшн-гри з бічною прокруткою.

Frostpunk 2 – 25 липня

Новий трейлер Frostpunk 2 показав, що гра вийде на PC Game Pass, коли вона буде запущена 25 липня. Пізніше гра також вийде на консолі (і Xbox Game Pass).

Final Fantasy XIV для Xbox – 21 березня

Final Fantasy XIV буде повністю запущено на Xbox 21 березня. У популярну MMO зараз можна грати в бета-версії на платформі, а запуск відбудеться напередодні літнього випуску наступного доповнення гри, Dawntrail.

Kunitsu-Gami: Path of the Goddess – 2024

Ця барвиста гра Capcom, вперше оголошена минулого літа, поєднує стильну гру з елементами стратегії в реальному часі. Ви будете битися з надприродними монстрами, рятувати селян і використовувати ресурси, щоб зміцнювати село та захищати його від вторгнення звірів з настанням ночі.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.