Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Destiny 2: витік натякає на повернення двох видів зброї

Новий витік Destiny 2 свідчить про те, що дві улюблені фанатами зброї можуть повернутися до гри з оновленням Into the Light. Погляньмо ближче.
Поділіться новиною з друзями

Недавній витік інформації з Destiny 2 натякає на повернення двох легендарних рушниць. Наступним великим випуском контенту для Destiny 2 є таємниче оновлення Into the Light, яке, схоже, знову вводить велику кількість свіжого контенту. Попри те, що деталі про Into the Light все ще нечіткі, є припущення, що в майбутньому оновленні буде повернуто стару зброю та місії кампанії.

Шанувальники Destiny 2 чекали на доповнення Final Shape, яке називають кульмінацією саги всесвіту Destiny. Воно мало вийти минулого місяця, однак розширення було відкладено на червень. Відповідно до інформації, отриманої від Bungie, Final Shape представить новий пункт призначення, Pale Heart. Тут гравці зіткнуться з величезною хвилею ворогів. Кожен клас отримає суперздатність, яка дає йому перевагу в бою. Крім того, буде новий рейд, де гравці зіткнуться зі Свідком, останнім лиходієм в історії гри.

Яку зброю можуть повернути в Destiny 2

Витік демонструє неймовірне повернення двох варіантів зброї: Recluse та Hammerhead. Як виявилося, календар Eververse для оновлення Into the Light містить прикраси для цієї улюбленої фанатами зброї. Це спонукає багатьох вірити, що її знову додадуть до гри. Можна з упевненістю припустити, що Into the Light відродить деякий старий вміст, наприклад місії та зброю, щоб задовольнити досвідчених гравців.

Recluse був одним із найкращих пістолетів-кулеметів у Destiny 2 до того, як його забрали. Він дозволяв гравцям заподіювати шкоду порожнечі та швидко стріляти. Зброя легендарного типу має унікальну властивість під назвою Master of Arms. Вона надає зброї покращеної шкоди після вбивства, що робить її смертельною у правильних руках. З іншого боку, Hammerhead все ще є одним із найкращих варіантів кулемета.

Поки немає конкретної дати випуску оновлення Into the Light для Destiny 2. Однак розробники підтвердили, що його можна буде завантажити десь на початку квітня. Оновлення нібито підготує новачків і ветеранів до розширення Final Shape.


Нагадаємо, що у Destiny 2 ви можете грати в сервісах хмарного геймінгу BoosteroidGeForce NOW, PlayStation Premium та Shadow PC.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.