Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Netflix Games незабаром додасть одну з найпопулярніших ігор усіх часів

Улюблена фанатами відеогра, відзначену нагородами, стане доступною для гри на Netflix Games вже за кілька тижнів. Погляньмо що це за гра.
Поділіться новиною з друзями

Реліз гри Hades, яка отримала визнання критиків, в сервісі хмарного геймінгу Netflix Games відбудеться 19 березня. У неї можна буде грати на iPhone та iPad. Офіційно випущена у 2020 році для ПК і Switch, Hades швидко зуміла підкорити серця багатьох геймерів своєю чарівною презентацією та унікальним поглядом на грецьку міфологію.

Що нам відомо про Hades для Netflix Games

Розроблений Supergiant Games, Hades отримав численні нагороди за інноваційне поєднання ігрових механізмів. Також в грі було представлено безпрецедентно глибинну оповідь, якої зазвичай немає в цьому жанрі. Сюжетна лінія розповідає про головного героя Загрея, який намагається втекти з підземного світу та возз’єднатися зі своєю матір’ю. В грі ми зустрічаємо та спілкуємось із культовими грецькими богами. Ще одна цікава концепція, яку можна знайти в грі, це те, як реалізована смерть. На відміну від інших ігор, смерть не вважається невдачею, натомість вона використовується як спосіб розгадати шари оповіді та надати гравцям цінне розуміння основного сюжету.

У новому відео, опублікованому на YouTube, Netflix показало, що тепер буде доступна попереднє замовлення для Hades. Майбутню гру можна буде безплатно завантажити для передплатників хмарного ігрового сервісу. Кілька місяців тому Netflix оголосив, що гра з’явиться на пристроях Apple у 2024 році, оскільки очікується, що вона стане дуже популярним доповненням до каталогу ігор Netflix.

Supergiant Games зараз працює над Hades 2, яку планується запустити в дочасному доступі у другому кварталі цього року. Майбутня гра буде представлена новою ігровою героїнею в образі загадкової Меліної, сестри Загрея та принцеси підземного світу. Однак про довгоочікуване продовження «Аїда» відомо небагато, оскільки наразі було оприлюднено лише один короткий ігровий ролик.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.